Norske DNB innblandet i destruksjon av Sioux indianernes hjemland og hellige gravplasser….?

Det er en gammel profeti blant Lakota (Sioux) indianerne.

Den omtaler  en svart slange som kveiler seg gjennom landet deres og dreper alt liv.

 

Det er 153 år siden en massakre ble begått mot Sioux folket ved Standing Rock reservatet.

 

Pr. idag er står norske DNB har sammen med flere multinasjonale selskaper investert i en oljeledning fra Canada til Mexico-Gulfen på nesten nøyaktig samme sted.

Den opprinnelige planen var å legge røret i nærheten av hvit, europeisk bosetting 40 km unna.. Noe som ble protesterte mot, og ble hørt.

Nå legges dette oljerøret tvers gjennom indianernes land ved Standing Rock reservatet i Nord Dakota.

Lakota (Sioux) indianernes protester blir ikke hørt. Massemedia har lagt et like stort lokk på saken som media blackouten av Bernie Sanders og Jill Stein.

Istedet kaller de hvite inntrengerne på politi, og bruker private vaktselskaper med aggressive hunder til å angripe de som forsøker å beskytte sine hjem, sine forfedres gravplasser, og sitt drikkevann.

 

Norske media virker meget tause i denne saken.

Istedet, når noe blir dekket fra USA, så er det pro-_Clinton, eller endeløse analyser av sirkusklovnen Trump. Det kan ha noe å gjøre med at norske myndigheter har donert til den dypt suspekte Clinton fondet og anser Trump som billig underholdning for de evneveike. Men det kan en kun spekulere i så lenge man ikke har absolutt alle opplysninger omkring dette.

Så det jeg spør om.

Hvorfor dekkes ikke dette av norske medier, siden det er en norsk bank som sammen med bl.a. Goldman Sachs er delaktige i det jeg vil kalle for forbrytelser mot et folk, et regelrett innbrudd, en invasjon av gravemaskiner og bulldozere som allerede har ødelagt flere gravplasser.

Norske DNB skal visttnok  ha gitt beløp i hundremilioners klassen til en viss familie med tvilsomt rykte med base i London.

Hvorfor spiller ikke fredsavtaler noe som helst for norske eller amerikanske myndigheter?

Kan noen i media som måtte snuble over artikkelen min DNB svare på dette mitt imellom valgkamp,  innvandrerhat og sutring over ytringer de ikke liker?

Hvor er Norges befolkning støtte til et folk som faktisk BLIR invadert, der vi syter og klager over flyktninger som om disse skulle vært en invasjonshær?

Det ironiske her er at man må være hvit for å kunnne passere veisperringene og bevege seg hvor man vil. Tilhører man en av de hundre stammene representert der, så blir man nektet.

Bohemianwriter1

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s