Norsk innvandringspolitikk vs. Kafka

 

 

-Jeg har en venn av meg. Vi har alle venner. Men ikke alle er velsignet med unike personer med en unik historie. Jeg har fått den tvilsomme ære og skrive en slik historie.

Han er halvt engelsk og halvt kenyaer.

Med engelsk far, som kjempet i 2.verdenskrig, og etterlot seg et gods i England. Han har en kenyansk mor som sitter på det arvede slottet og nærmest pisser på sitt avkom og oppfører seg som en aldrende Marie Antoinette.

Han er selv født i Kenya og arving til et gods og titler i England. De nekter ham innreise i England. Han har tjent i den engelske militæret, den Franske Fremmedlegionen, og private sikkerhetstjenester i kriger vår norske regjering har vært delaktige i de siste 15 årene. Han har sett mer krig enn mange har sett på tv.

Han har hatt norsk kone som nå leker Florence Nightingale i Kenya for Norges Røde Kors i Kenya, med utleid hus (han var de facto hjemløs da hun dro ned), dobbel lønn, og en snart eks. ektemann som risikerer utkastelse grunnet norsk byråkrati, og totale mangel på skjønn.

Dette er nesten identisk lik de andre sakene jeg har skrevet om på bloggen om mødre som blir kastet ut med traumatiserte avkom.

Skjønt denne gangen dreier det seg om den utakknemligheten til de som faktisk har gjort den drittjobben vi vestlige skattebetalere ikke tør eller kan gjøre selv: å drepe menhnesker med en annen hudfarge og religion som hevn for noe som skjedde i Kapitalismens Høyborg, Wall Street.

Han har dratt ut og drept i vårt navn, og nå risikerer han å bli sendt tilbake til et land han ikke lenger har noe utsikt til levebrød eller velkomst.

Han gjorde vår drittjobb, og vi sender ham ut som takk. Og jeg spør meg selv, som veteran, hvem den egentlige fienden er.

Hans navn er Cooper. Han vandrer mitt iblant oss. Han “beskyttet” oss med å drepe mennesker i Afghanistan. Irak, og flere andre steder. Han traff fienden personlig flere ganger.

Han fikk bedre behandling av Taliban for 14 år siden enn det han får av UDI i dette øyeblikk.

Han har bodd i Norge i 14 år. Hans eks. kone er fritt i Kenya. Han har ny kjæreste med bopæl sammen og barn på¨vei. Representant Sigur Mæland ved UNI har tydeligvis drenert søknaden eller utvist grov inkompetanse.

Han sender papirene de krever.   Men takket være lang saksbehandling, så har han muligens kun to uker til i Norge, og en samboer med termin i Oktober.

De ønsker ham ut, mens de vil beholde Mullah Krekar, og dulle med Breivik.

Kan noen skjønne logikken i dette?

Kan noen i  UDI forklare meg dette?

Bohemianwriter1

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s