FRP – IKKE et liberalistisk parti

De kaller seg liberalistiske. Men kun i navnet. På samme måte som Nord Korea kaller seg demokratisk. Som DDR kalte seg «Deutsche Democratische Republic». Slik Hitler kalte sitt parti «sosialistisk».

FRP er kun for frihet for de som har penger til frihet.

Alle andre, som flyktninger blir stemplet som kyniske lykkejegere. Deres velgere har et ganske schizofrent forhold til definisjonen av liberalisme og frihet.

Liberalister er jo som kjent for innvandring. Liberalister holder retten til å søke lykken som absolutt og ukrenkelig. Dette innebærer at enhver må ha rett til å bosette seg i det land man selv ønsker. Liberalister er således for fri innvandring.

Ally dyr er like. Men noen dyr er likere enn andre. Og FRP vet ikke hva liberalisme betyr.

Når man bedriver noe som den jevne FRP drukkenbolt ikke liker og vil fortsette å forby, ja da er man egoistiske.

Den godeste Eagle54 viser dette på en glimrende måte i cannabisdebatten:

…»men det viser i alle fall at ropet om legalisering kun er et egoistisk rop fra voksne brukere som vi drive med “hobbyen” sin uten politiinnblanding.»

Vi cannabisbrukere er så egoistiske at vi vil kunne kjøpe vår «valg av dop» lovlig, og skatte av våre kjøp. Og så er vi så egoistiske at vi vil ha et privatliv. FRP velgeren er FOR overvåkning, og forfølging av cannabisrøykere, narkomane og papirløse flytkninger.

FRP tror at å straffe cannabisrøykere vil løse alle problemer. FRP tror ikke på cannabisens mangfoldige bruksområder. FRP er en hore for kapitalen, tobakksindustrien og alkoholindustrien. De er fiender av arbeidsfolk, hasjørykere og andre partier. Deres velgere er deres samvittighet som sprer møkka helt gratis.

FRP er i likhet med de fleste partier narkoligaer og terrorister sine beste venner. De VIL at disse skal kontrollere et illegalt marked, mens de gjerne straffer narkomane, pasienter som trenger cannabis som medisin, og vanlige mennesker som foretrekker en joint framfor å drikke seg dyrisk full på byen og komme hjem med løstenner.

FRPs velgere viser en rørende omsorg for søkrike null skatteytere, og en Rimi Hagen som skatter 1.8% av sine stakkarslige 11,2 milliarder i formue og inntekt. Det er derfor gamlingen sendte ut sine bortskjemte snøørhvalper av avkom. Han vil ikke at han og hans familie skal «straffes» med å betale skatt. Skjønt,, jeg tviler på om han har noe imot at resten av oss betaler opptil 50% av vår inntekt.

Hadde FRP kunnet velge, så ville våre naturressurser ha blitt solgt til Exxon eller BP. Og vi ville hatt hyppige oljesøl av selskaper som ikke vet hva arbeidsetikk og moral betyr.

FRP er partiet KUN for de priviligerte. Resten er dødvekt, snyltere, egoistiske forbrytere, og latsabber som ikke viser nok takknemlighet for kyniske arbeidsgivere som aller helst vil betale i knapper og glansbilder.

FRP har bedrevet politiske utrenskinger i egne rekker. Og en av deres broilere vil ta fra vanlige folks rett til overtidsbetaling. Ifølge dronningen deres, så er dette kun et resolusjonsforslag. Men FRP har bestandig hatt et torn i siden til LO, og vanlige lønnsmottagere.

FRP eier ikke et snev av sosial samvittighet.
FRP er sosialkonservativt uten respekt for privatlivet. FRP dronningen utmerker seg igjen. I en spørreundersøkelse blant politiske broilere utført av Dagbladet ble de spurt om de hadde forsøkt hasj. Dronning Siv unnlot å svare. “Det er en privatsak” sa hun. Skjønt, hennes partilinje er at om andre røyker seg en bønne, så er dette ikke en privatsak, men en sak for politi og rettsevesen.
FRP er et «liberalistisk» parti som definerer frihet kun utfra hvor mye penger man har på bok. Det er kanskje derfor de søkte om hjelp fra Karl Roves «tenketank» slik at de kunne finne måter å ødelegge demokratiet på, og innføre en politistat, og overvåkning i alle hjem, slik at folk kan lære seg å finne sin plass, og ikke ha eierskap over egen kropp.

Deres partidronning er kroneksempelet på hvordan de vil beskytte sine egne forbrytere, mens de ankklager alle andre og sutrer som snørrunger når de blir utsatt for «hets». De får bare tåle all den “hetsen” de kan få så lenge de fortsetter å avsløre sin genuine menneskefiendtlighet og higen etter makt.

De er et populistisk parti som kun appellerer til det minste felles multiplum, og suger til seg velgere basert på frykt og innavlede fjellgeiters fordommer.

Siv Jensen vet ingenting om arbeidslivet. Hennes egen CV bevitner dette. 2 år som telfonselger er ikke nok kunnskap om hva «folk flest» sliter med. Og hun sitter og vil lage lover og regler for alle andre, gi skatteletter til de som har flest på bekostning av de som har minst. Dette mens hun selv har sugerør nede i statskassa og viser klare tendenser til å være en korrupt psykopat som lider av kognitiv dissonans.

Om FRP skulle komme til makten, så vil kanskje denne artikkelen hjemsøke meg. Og FRPs egne sikkerhetsstyrker. Fordi når alt kommer til alt, så hater FRP den ekte definisjonen av frihet. De er ikke liberalistiske. De er fascistoide. FRP er et parti bestående av schizofrene vampyrer som ikke vet hva de vil.

Mennesker som søker seg til makt og innflytelse bør sees på med dyp mistenksomhet. Spesielt når de kommer med overforsimplede løsninger, og lider av konstekvente selvmotsigelser og ikke klarer å definere de enkleste begreper, og bedriver dobbeltenking.

Bohemianwriter1

Edit.

Det finnes visse liberalistiske røster i FRP som vil legalisere cannabis. På amerikansk kalles disse “libertarianere”. Det er stort sett paleokonservativ ungdom med dress og slips som kun vil kunne røyke dop og ha seg med kvinnfolk uten den moralske pekefingeren som dinosaurene i partiet titt og ofte hytter med…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s