Cannabis gullkorn, Uke 15, 2011

En skulle tro at tålmodig folkeopplysning har nådd gjennom hos forbudsfolket og moraltrollene.

Men den gang ei. Som en Frank Burns innen forbudsbevegelsen har vår kjære venn, puritaneren og den lettere forvirrede karakteren Eagle54 slått til igjen.

Flere Gullkorn av

Eagle54:

“Tja, hva med litt virkelighetsoppfatning?

Noen ord om det ville sikkert gjøre det du skriver litt mer troverdig.

Det harde livet i Red Light District er ikke akkurat noe å skryte av. En periode var det ganske vanlig å fiske opp lik fra kanalene.

Men det har du sikket ikke hørt om engang.”

Amsterdam er en av de tryggeste byene jeg noensinne har tråkket i. For over ti år siden bodde jeg mitt i Red Light District på Kabul backpackers Hostel. Nærmeste naboer var en coffeeshop, en pub, og en politistasjon. Litt lenger borte i gaten ligger selve horehusene.

En annen klassiker av samme:

“Jeg har sett de negative virkningene av hasj, på svært nært hold.
Så legg av deg blærete tonen.
Du kan narre andre til å tro at hasj er et helt ufarlig stoff, men ikke meg.”

Selvbedrageriet lenge leve! Og han taper enhver diskusjon om cannabis mot dophuer han mener er ødelagte av sløvhet, selvdestruktivitet, og egoisme.

Dette uvitende fjolset har ingenitng å si om alkohol og drukkenskap. Trass i at alkohol tar livet av tusenvis av mennesker som direkt eller indirekte bruk av alkohol. Ikke en eneste gang har noen vandret heden som direkte eller indirekte følge av cannabis bruk. Skjønt, demonisering av en plante, og bortforklaringer som “alkohol er en del av vår kultur” gjør ham ikke bare til en notorisk løgner som nekter å ta til seg undertrykt kunnskap, men oppviser også et hykleri som kun en politiker eller prest kan oppdrive.

Dette er mennesker som mener det er egositisk å kreve å kunne fyre seg en joint uten å risikere straffeforfølgelse. Dette er såkalt pro USA folk som tror de kan noe som helst historie, eller definere elementære termer som frihet. Disse er IKKE pro USA, men pro politistat. De vil invadere folks privatliv for deres egne syke, egoistiske, frihetshatende agenda. Disse er hva Sigurd Hoel vil karakterisere for tvangskarakterer. Eller analkarakterer for å bruke termer nærmere Freuds båssetting. Disse forbudshysterikerne vet ikke hva de snakker om. Thomas Jefferson, George Washington og Benjamin Franklin ville ha avskydd slike patetiske figurer. Hamp var en det revolusjonære USA største cash crop. George Washington røkte god og sterk marihuana mot sine tannsmerter. Forbudstrollene anser altså disse som ubrukelige dophuer som burde bli sperret inne for sine forbrytelser og grodde hamp, og marihuana.

Flere gode gullkorn! flere byer i Belgia!

“Jeg skjønner at det er fint å rosemale forholdene i hasj-liberale Nederland, men litt endruelighet bør du vise.”

Når konservative kommer til makten, og skriker opp om frihet, så er dette et kodeord for at de vil ta FRA deg friheter. Bare se på USA og GOP. De har gått til krig mot trygdebrukere, negere, mexicanere, homser, abortleger, fagorganisasjoner, fattige, syke, og bestemor som trenger sin cannabis for grå stær.
Så hver forsiktig hver gang du kommer i klinsj med en vaskeekte frepper som snakker om individuell frihet og kapitalismens velsignelse. I virkeligheten bedriver de nytal og dobbeltenkning på et nivå som psykiatrien burde ta et nærmere titt på. At de lyver også, og mangler dokumentasjon på sine ville påstander, går dem hus forbi.

Han får følge av meningsfeller som kommer med totalt idiotiske uttalelser som får en til å tro at endel har levd i en boble av propaganda og blitt nedsløvet av fluor i drikkevannet.

Dette en relativ ny røst som ikke er redd for å bli ertet for sine patetiske, og selvmotsigende påstander. Lurer på om Gud angret på at han skapte plante, og skapte konservative republikanere som et motstykke til å kjempe mot oss “dophuer”.

u9kum-J

“Narkotika generelt, og cannabis spesielt.

Man blir ødelagt av cannabis også, bare se hvor nedsløvet folk blir av det.

At vi sørger for at det er minst mulig narkobruk. Politiet kan dessuten intensivere.”

At han bruker et profilbilde av en meget tvilsom karakter sier også litt om hans kredibilitet. Maktovergrep kjenner ingen grenser.

Hvor vellykket har denne politikken vært de siste 50 årene?

Forsøkte ikke mini fascisten Willy Haugli noe av dette for 30 år siden?

Har resultatene vist seg snart? Er det brukere og selgere sin feil at det er FORBUDET som skaper illegale markeder? Ikke ifølge den falske puritanistenes logikk. Det er altså brukernes feil at det blir forbud, og at noen VIL forby noe, skape kunstige markeder for så å gi andre skylda for at deres politikk er fatal Til opplysning, vil cannabis aldri trenge noen reklameskilt eller TV reklame. Våkne mennesker vil finne cannabisen av seg selv. Åpne mennesker vil ta den som det den er. En medisin for menneskeheten. Dette gjør vi uavheengig av drakoniske forbud. Og det vil vi gjøre uansett hvor mye analkarakterer bedriver dobbeltenkning og truer med straff om vi ikke underkaster oss deres tyranni.

Vi har enda en nykommer blant de blåste rekker. Når dere leser denne, vil jeg anbefale at dere ikke spiser eller drikker noe. Dere kan risikere å få saker og ting ut av nesen.

liftmann:

” Selvfølgelig blir man ødelagt av cannabis.Det har jeg sett på nært hold.Det er kanske en grunn til at myndighetene har forbudt det.De vil værne om sine borgere.Dophuene forstår ikke det og tror de vet bedre i sin egoistiske iver etter å få dope seg,uten tanke på andre enn seg selv.Eller er det selgerne dere vil hjelpe?.Det er jo noe,de er jo ofte afrikanere som ønsker seg et bedre liv.”

Jepp! Det eneste som står i våre egoistiske hjerner er å dope oss ned på skokrem hasj kjøpt av somaliere og albanere i beste U-hjelp stil!

Kjære Liftmann. Her i Irland er hjemmedyrking nesten like vanlig som poesi, og musikk. Det er der jeg får MIN medisin fra. Og så kan jeg finne ut hvilken type jeg har kjøpt på spesielle nettsteder, og finne ut av dens medisinske egenskaper. Endel bedre enn smuglet skokrem.

Den godeste Liftmann klarer å hoste opp flere gullkorn fra det store tomrommet der det skulle ha vært en funksjonell hjerne.

“Hva er så interesant med at Bloomberg har røykt?
I New York fikk de redusert narkobruken kraftig, sammen med tagging, mord osv.
Merk deg, jeg er litt liberalist. Fundamentalist, nei. Allmennheten vil da fengsle/straffe narkotikaforbrytelser, og det er da ikke fundamentalistisk å vise litt solidaritet. Som eagle54 poengterer, det er mange som sier: “hvorfor kan jeg ikke gjøre hva jeg vil med min egen kropp” men når de senere skal ha offentlig hjelp er de ikke så kjepphøye plutselig.
Nei, jeg skulle ikke a buret inne noen av dem”…

Ifølge “frihetselskere” som digger USA, men tydeligvis hater hamprøykende hippier har som vi ser et ganske så forkvaklet syn på enkle ting som samfunnsøkonomi, sosiologi og helse, samt individuell frihet.

Ved lovlige utsalg, vil enhver som er i faresonen allerede ha betalt sin behandling gjennom beskatning av denne “morderplanten”.

Gjennom folkeavstemning har bl.a. Denvers velgere gått imot føderale myndigheter, og legalisert medisinsk cannabis.

Her kan man finne ut nøyaktig hvor i Denver man kan kjøpe seg en unce cannabis.

http://www.google.com/search?q=marijuana+dispensories+in+denver&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7MEDC_en

Her kan man finne ut hvilke stater som har legalisert planten til medisinsk bruk.

http://norml.org/index.cfm?Group_ID=4516

Til å være et så ødeleggende stoff, er det ganske betegnende at flere og flere leger innser cannabisens medisinske egenskaper.

Da Harry Anslinger møtte motbør i New York av en modig borgermester,
Fiorello Laguardia gikk kraftig ut mot Anslingers forbudshysteri. Som konsekvens av det uavhengige forskerteamet som tilbakeviste Anslingers ville påstander, ble både borgermesterene og hans forskere utsatt for forfølgelse, overvåkning, trakkassering, og truet til taushet. Dette har til nå vært forbudssidens mest yndede midler til å stilne enhver røst som tør i tale dem imot. Banne i kjerka så og si.

Er det Orwells forbannelse som er ute og går igjen?

Forbudssiden elsker å flagge sin uvitenhet og unike evne til å ikke ta til seg kunnskap eller dokumentasjon. Og som de potensielle mentalpasientene de er, så ser de seg ikke for gode til å gjenta sine tøvete påstander uten et snev av sannferdig dokumentasjon som kan backe opp sine våte drømmer om å straffe folk for bruk av en plante de er indoktrinert til å hate og frykte.

Beklageligvis er den samme holdningen den rådende hos våre såkalte folkevalgte. vi har valgt dem inn som 4-årige diktatorer som vil detaljstyre våre liv, og bestemme for oss hva vi kan og ikke kan putte i kroppene våre som barnehagetanter med både ridepisk og ris bak speilet om vi ikke sluker deres forvridde virkelighetsoppfatning, og bøyer oss for deres perverse herskertrang.

Nå skal noen andre få ordet.


Man blir ikke en sløv taper av cannabis. Man er det eller så er det man ikke.

“No! You are a lazy loser! It’s got nothing to do with marijuana!”

Som enda en bonus, en klassiker fra en sannhetssiger.


Det er merkellig hvordan det kun er komikere og diktere som kan få seg til å fortelle allmuen upopulære sannheter mot eliten….

Jeg vil komme med enda en liten statistikk som forbudsfolket, enten de er “folkevalgte” eller deres hjernedøde droner.

http://medicalmarijuana.procon.org/view.resource.php?resourceID=001529

54% er for legalisering, mens 25% er mot, og 16% usikker. Er disse 54% virkelighetsfjerne, eller hadde de nettopp fyrt seg en bønne da de tok stilling?

Bohemianwriter1

Advertisements

8 responses to “Cannabis gullkorn, Uke 15, 2011

 1. Så sant, så sant. Frihet betyr at man selv kan ta egne valg så lenge ingen andre blir skadet. Man blir ikke skadet av å røyke cannabis. Jeg vil heller hevde at man øker selvinnsikten, og reflekterer over ting i sterkere grad. Når cannabis brukes av pasienter med ulike lidelser så burde kritikerne tenk seg om en gang til.

  Vi snakker om en plante som vokser i naturen.

 2. Halla pårei Strider mann!

  Du er savnet inne i krigs sonen på vår kjære propaganda avis.

  Liker det jeg leser her, du er en reflektert person med mye innsikt, og slik må det absolut være! 🙂

  Stå på!
  Mvh
  Blazeitup

  PS!
  http://www.foshiggidy.net vil bli bloggen min etter hvert, må finjustere en theme, den som er der nå er bare horribel, og en slags advarsel :p

  • Takker for den.

   Ifølge kilder har jeg fått en slags kultstatus. Skjønt jeg vet ikke det. Slike ting blåser bare mitt ego ut av proposjoner.

   Du skal ikke se bort fra at jeg kommer tilbake i en eller annen form. Og det vil bli merket.

   Eller biter jeg meg merke i at dere klarer dere utmerket mot forbudsbermen og deliriske moratroll. henvis gjerne til denne når du mater meningsmotstandere litt fakta med teskje….

   MVH
   Strider_1 aka Bohemianwriter1

   • I cant see where to comment so im doing it here. ( sorry ) : D
    Loved that drug video, so true!
    DMT, the Spirit Molecule, hmmmm i thought i was the only one who ‘i can see dead people’ ha ha….or think i have a smidgen of Enlightenment ( sometimes, depending on shit weed or rocket fuel heh heh )
    And that Bill Hicks vid was brilliantly funny and true….see, my garden story was just a nutshell. : )

   • I’m planning to put up a new little gem of articles.

    “Prohibitionists Says the Darndest Things”.

    Got the idea after picking up some hilariously funny displays of ignorant bickering. Just like in FSTDT.

    Had a lunch at the Bachelor by the way.
    Soup and a pint, and some winged words from Shaw and Kavanagh. Made me want to give the bartender my own plack. my new slogan that is hard to misinterpret.

    DMT must be the ultimate trip. Yet we do it every night when we go to sleep. All of us.

    Now I will finish a little thing I started on today about the staggering hypocricy of prohibition.

    Cheers

 3. Veldig interessant å lese “statistiske undersøkelser” utført av et organ hvis formål er å komme med alternative tanker i alle saker hvor det er irriterende forbud.
  På godt norsk kaller jeg slike “undersøkelser” for bestillingsverk.
  Helt i tråd med de argumenter som fremføres som “bevis” i leg-saken.
  Bestillingsverk er jo også et verk, ja…

  • Kjære Eagle

   Vi som har intim kjennskap til cannabis gjennom bruk og undersøkelser pleier å vite hva vi snakker om. Og om 54% av legene i undersøkelsen vil legalisere cannabis, så må det jo være et resultat av deres egosistiske holdning fordi de ikke vil fengsle cannabis pasienter?

   Bestillingsverkene pleier som regel å komme fra regjeringer som vil fortsette å straffe mennesker som bruker verdens eldste medisin.

   Siden du ikke liker statistikker, så skal du få en til. Årlige døsfall i ditt elskede USA ved bruk av forskjellige droger.

   Tobacco 435,000
   Poor Diet and Physical Inactivity 365,000
   Alcohol 85,000
   Microbial Agents 75,000
   Toxic Agents 55,000
   Motor Vehicle Crashes 26,347
   Adverse Reactions to Prescription Drugs 32,000
   Suicide 30,6223
   Incidents Involving Firearms 29,000
   Homicide 20,308
   Sexual Behaviors 20,000
   All Illicit Drug Use, Direct and Indirect 17,000
   Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs Such As Aspirin 7,600
   Marijuana 0

   Kan du forklare meg hvorfor cannabis burde utryddes mens alkohol, tobakk, og aspirin fortsatt skal produseres? Visste du at George Washington og Benjamin Franklin var flittige cannabisbrukere? Vil du kalle de for giddaløse dophuer som ødela sine liv?

   Litt mer statistikk fra USA.

   Føderale utgifter i “war on drugs” så langt:

   4 660 300 000.

   Statlige utgifter i forfølgelsen av folk som bruker en plante så langt i år:

   8 000 000 000

   Totalt:

   12 660 300 000

   Antall mennesker som til nå blir arrestert for narkotika “forbrytelser”.

   514 000

   Antall som blir arrestert for kun cannabis:

   265 500

   Hvor mange tror du er vanlig ungdom som blir puttet i bur etter å ha blitt tatt for besittelse?

   Dette er ungdom som du vil “beskytte” mot morderplanten! Du lider av en pervers straffemani mot mennesker som bruker en plante. Og du bruker ungdom som brekkjern for din straffemani. Og når de blir tatt, da forsvinner din sympati rett ut av vinduet.

   Du har også frekkhetens nådegave å skylde på det brukerne for det svarte markedet, mens du forsvarer forbud og å kiaste bort penger og ressurser for å straffe oss “dophuer”!

   Hva sier det om deg? At du mangler elementære kognitive evner? Er dette en vanlig egenskap som freppere har?

   At du stolt flagger din totale ignoranse og fortsetter å drite deg loddrettt ut hver eneste gang du gurgler fram en eller annen idiotuttalelse, gjør det jobben min lettere å holde businessen oppe, og skrive mer FOR legalisering av cannabis. Du skjønner, jeg er ikke tilhenger av at fjortiser skal få tak i planten til alle døgnets tider. Jeg er ikke tilhenger av at deres møte med rettsvesenet skal bli over bruk av cannabis, hvor de vil bli stemplet som kriminelle. Du VIL jo kriminalkisere ungdom og ikke hjelpe dem! Du vil jo ødelegge liv kun for å opprettholde ditt drakoniske forbud!
   Det er irriterende at slike blåste tomskaller som deg i detr hele tatt har stemmerett angående en plante dere har blitt hjernevasket til å tro er en mordeplante som bør forbys. Hvordan vil du hindre at en plante som vokser i naturen skal bli spredd? Kjøre en Endløsnung og ta knekken på alle planter som kan gi psykoaktive virkninger? Er du egoist som vil beholde spriten din og benytte deg av stalinistiske metoder for å utdrydde en plante som har vært en del av menneskehetens historie i nesten 10 000 år?

   Jeg hadde en viss anelse om at patetiske forbudskryp og freppere hater naturen og elsker syntetsiske droger. Visste du at syntetisk cannabis blir framstillt som medisin? Let opp marinol, og finn ut av hva slags lidelser denne brukes for. Visste du at amfetamin var et droger spesialdesignet for den amerikanske livsstilen? Mens husmor og far proppet seg full av sigaretter, valium, speed og sigaretter, så gjorde man sitt beste for å utrydde cannabis, fenglse den elskede ungdommen din og proppe folk huden full av propaganda.

   Det virker som om hvis det ikke kommer i pilleform, solgt i pakker hos tobakksgaukeren eller fludium solgt på polet, ja da er det fritt fram å bedrive klappjakt på alt annet. Er du en av de som elsker at politikøller brukes over skallene på fredelige hippier og veteraner som finner hjelp i cannabisen? Ville du sluttet å bruke alkoholl om det ble forbudt imorgen? Eller vil du kun ha DITT narkotikum som tross alt ødelegger langt flere menneskeliv ved kun bruk enn cannabis, og ha adgang til å straffe mennesker somo bruker et annet narkotikum enn ditt foretrukne?
   At du vil fengsle veteraner som får et bedre liv ved å røyke en joint viser bare hvor menneskefiendtlig, og totalt blottet du er for noe som kan minne om empati, eller evne til å ta til deg elementær kunnskap. Og så er du frekk nok til å kalle denne statistikken jeg la ut som bestillingsverk! Halleluja! Den frihetshatende frepperen vil politisere all forskning som ikke passer inn i hans forkvaklede verdenssyn! Nixon hadde også et bestllingsverk. Han nedstatte en komitè for å finne smutthull som ville gi ham svar på om forbud var hensiktsmessig. Forskerteamet kom fram til en annen konklusjon enn den han ønsket. Så han kastet rapporten i søpla, og intensifiserte “krigen mot narkotika”. Hvorfor? Det var en ypperlig måte for ham å kvitte seg med brysomme røster som protesterte mot Vietnam krigen. Så DITT forbud kriminaliserte ikke bare hippier og studenter, men også veteraner! Vil du straffe veteraner som bruker cannabis mot PSTD? Er du så foraktfull mot mennesker som har sloss for DIN frihet, og har funnet cannabis som en god medisin mot traumer?

   Du snakker om egoisme! Den dagen du argumenterer for forbud av alkohol, har du i det minste oppnådd noe som kan minne om konsekvens. Inntil da er du intet annet enn en egoistisk, straffekåt brølape uten evner til å ta til deg elementær kunnskap fra eksperter. Og vi som har gjort våre studier, vet hva vi snakker om. Det gjør ikke du. Som en mentalpasient gjentar du deg selv til det kjedsommelige. Har du noen gang fått psykoser av for stort alkoholforbruk? For det virker slik.

   Legg alkoholen din på hylla, og få deg en bong istedet, da din dømmekraft tydeligvis er sterkt svekket. Ellers kan du kjøre på med dine idiotuttalelser. De er både underholdene, og til tider hysterisk morsomme om du ikke gjentar ditt sedvanlige søppel. Det hadde vært enda morsommere om dine holdninger ikke hadde vært den rådende i maktens korridorer. Dine holdninger i dette tilfellet er direkte farlig! Skjønt du blir avkledd hver eneste gang du åpner kjeften om cannabis. Hva er det som gjør at du så besatt vil kverulere med bedrevitende folk for å forsvare et idiotforbud? Er du medlem av NNPF? I såfall, burde du vurdere å skifte jobb! Da denne tydeligvis har gjort deg til et sadistisk og korrupt svin som burde bli satt i tvangstrøye slik at du ikke vil få adgang til å skade andre mennesker mer…

   MVH
   Bohemianwriter1

  • Enda flere gullkorn ser jeg?

   “Tenk å legge ned så mye engasjement for å få lov til å bruke et giftstoff.

   Hvorfor ikke bare slutte? Gå ut og gjør noe annet.”

   Hva med å kutte ut drikkingen din siden det tydeligvis forgifter din forkvaklede hjerne og slå et slag for kriminalisering av alkohol? Jeg ser for meg deg bli kjeppjagd og forfulgt som kriminell om du skulle bli tatt med så mye som en lettøl i kjøleskapet. Hva sier du til det? Eller vil du beholde spriten din mens du kan forfølge cannabisbrukere og cannabis pasienter som kriminelle istedenfor mens du gauler om “lov og orden” eller som dine ideologiske meningsfeller ville ha sagt det “Ordnung muss sein”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s