FRP – Partiet for folk flest?

Når et stutumparti som FRP bruker i sitt slogan, “For folk flest”, så må det bety at FRP er villige til å eksludere visse mennesker og grupper.

Hvilke er dette?

Nå vet vi at FRP har sitt ideologiske tankegods fra Adolfs nasjonalistiske populisme, innsauset i en slags sosialisme. Og de fleste kverulantiske skribenter og debattanter forsøker i hine dager å slenge rasismemerkelappen på sine meningsmotstandere. Dette av den enkle grunn at FRP og dens hjernevaskede flokk gjerne vil gjenta de ugjerningene som deres ideologiske forgjengere gjorde mot jødene.

Vi vet jo at FRP har en sykelig kontrollmani hvor overvåkning og forfølging av alle som ikke passer inn i deres idealbilde har vært normen.

Så å kalle FRP for et liberalistisk parti med individet i fokus er en renspikket løgn igangsatt av dogmatikerne i den indre krets.

De samme som forsøker å putte sosialister i samme bås som Adolf, grunnet et partinavn, og ikke har noe imot offentlig helsevesen, så bedriver jo de samme en form for orwelliansk dobbeltenkning som jeg trodde kun eksisterte i litteraturen. Sp feil jeg tok.

Så hvem er “folk flest” i FRPs øyne? Hvem er det de ønsker å utelukke, siden “folk flest” nødvendigvis ikke gjelder alle?

At den vordende skatteflyktningen og lykkejegeren som mener at skatter, avgifter og arveagift er tyveri, Rimi-Hagen er en av FRPs største bidragsytere, sitter jeg igjen med følgende spørsmål:

Er Rimi-Hagen en verdig representant for “folk flest”?

Bohemianwriter1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s