VGD- Et amputert forum

Etter at VGD gikk til stalinistisk verks og utestengte denne blekksmørereren virker spesielt innvandringsforumet ganske så amputert. Det virker som om VGDs moderatorer ikke likte hva jeg skrev til dem, om dem, og hva jeg synes om deres lefling med høyreesktreme røster.

Ergo, de gikk til utrenskninger. Og de samme frepperne klarer å provosere. De anklager enhver som ikke deler deres syn for løgnere og folkeforrædere. Og de har fått et overtak i hets av enhver som faktisk står mot deres kvalmende nasjonalisme. Det som er ironisk er at de utviser det samme hatet overfor sosialismen som Adolf selv, og bruker Godwins Lov for å sidestille sosialister med nazzer. De gjør det simpelthen slik: De uthever sosialisme i navnet: nasjonalSOSIALISME.

Det disse hjerneskadde fjellgeitene ikke skjønner er at Adolf var nasjonalist. Helt på lik linje med deres egen deliriske flaggveiving. De anser enhver kultur fremmed for dem som en trussel mot de særnorske. Jeg har spurt dem flere ganger hva de anser som særnorsk. Men de klarer ikke å svare uten å komme med toskete forsøk på fornærmelser eller provokasjoner.

At disse deler mye de samme verdiene som Hitler selv, og projiserer sin egen ekstremisme mot politiske meningsmotstandere og legger enhver “multikulturist” og sosialst for hat, for så å promotere de samme verdiene som ledet til gasskamrene er de enda ikke smarte nok til å innse.

For å si det slik: “Not only freepers know how to play that game”.

Her er et lite vakkert innlegg fra en dame på 60 som hater sosialisme, og elsker nasjonalisme.

http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1636930/tittel/holmenkollen-indirekte-protest-mot-globalisering

Dame60

“Ja, jeg har aldri opplevet maken til norskhet – for å bruke det uttrykket. Jeg trodde at nasjons-tanken skulle nedbygges ifølge de politisk korrekte ledere. Og medfølgende medier. Men slik virket det desidert IKKE i Kollen. Det var en nasjonal bølge som slo mot oss – og jeg følte at det var etterlengtet å få uttrykke sin nasjons stolthet. Dette får jo folk ellers ikke gitt uttrykk for – da er det rasisme, facisme og andre styggedommer som vi bli sammenlignet med. Merkelig hvordan PK-mediene ble med på dansen, men de torde vel ikke annet. Nasjonsbølgen var for sterk….jada, jeg var med på bølgen jeg også. Det var iallefall en fantastisk opplevelse å være tilstede blant folkemengden. Men man gjør seg jo sine tanker om den gemene hob av PK-styrte AP&CO-folk.

Hva skal man tro…….Nei, å nei, så merkelige de er.”

Denne damen mener kanskje at kun “ekte patrioter” skal få adgang til denne “folkefesten”. Det virker som om hun forsøker å politisere et ski VM og promoterer den kvalmende nasjonalismen som freppere elsker å slå seg for brystet med mens de kaster vrak på den sosialismen som har gitt dem stort sett alt.
Dama liker ikke flekultur det er tydelig. Dama liker heller ikke sosial rettferdighet. Hun liker heller ikke den gemene hop. Er hun elitist selv? Freppere hater jo elitister. Men som vanlig klarer disse mentale studiene å bedrive den dobbeltenkingen jeg har avslørt dem gang på gang for å begå.
Hun og hennes meningsfeller er så idiotiske at de tror at “folkefesten” i Kollen med utendørs overnattinger i mars er noe særnorsk og en protest mot denne såkalte snikislamiseringen.
Så merkelige disse nasjonalistene er. Det er disse som tar til seg offerrollen. Det er disse som forsøker å ta æren for norsk humanisme. Men det er disse røstene som har forpestet landet helt siden vi synes det var kosher å sterilisere sigøynere for så å hakke på dem såvel som muslimer for å ha misbrukt “deres” gjestfrihet. Faktum er at slike folk som “Dame 60” aldri har åpnet sitt hjem for en neger. Skjønt det er slike som henne som forsøker å ta æren for den gjestfriheten både jeg og andre gjerne har vist gjennom 25 år. Og hun er frekk nok til å si “nok er nok” og bruker Ski – VM for å vise hvor nasjonalistisk hun er, og hvor mye hun hater enhver som ikke er like blendahvit som henne, og like dum i skallen….
Ellers er VGD like trege som alltid. De lar renspikkede rasister spy ut sin eder og galle i rasistforumet under dekke av “religionskritikk”. Dette av folk som ikke en eneste gang har vært inne på et religionsforum, og er plutselig religionseksperter på et forum for rasister.
http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1637714/tittel/ateistiske-muslimer
“TURBRA: Jeg tro uansett at det er viktig å være på talefot med liberale muslimer
går vell ikke ann å prate med dem, ikke kan de norsk å ser du litt skjevt på dem sprenger de seg i lufta”.
Det er merkelig hvor akseptert det er å generalisere muslimer. Men de trådene som har omhandlet kjærlig harsellering med den norske folkesjelen, og de samme røstene som kaller muslimer for det ene og de andre blir plutselig like såra vonbråtne som en moderator i Islam.no.

I mellomtiden forsøker frepperne å kvele enhver debatt. “Journalisten” U-Gurt har enda ikke klart å hoste opp noe annet en nasjonalistisk, ignorant svada, godt innsauset i patetiske forsøk på provokasjoner. Dette må være en av de beste hva patetisk tullprat angår.
La meg sitere:
“uff da…du må da ikke avsløre deg sånn, vettu…

Jeg ville aldri sagt at du ikke bruker hodet, men er selvfølgelig glad du nevner dette selv da…

Nei, det er vel også grunnen til at du mangler argumenter, så det er jo litt avslørende det da…”
Det betegnende er at denne sutumen ikke en eneste gang klart å hoste opp et argument som går på sak og ikke person. Og han er fremdeles for dum til å dra religion inn der det hører hjemme. Hadde han visst noe som helst om islam, så ville han visst at burkaer har fint lite med islam å gjøre. Og han viser å være ekspert på et tema han ikke hgar diskutert en eneste gang inne på religionsforumet. hvorfor ikke det?
Er det fordi ALLE nasjonalistiske ekstremister ikke har den mentale kapasiteten til å skjule sin xenofobi?
Et denne karakteren er ekspert i provokasjoner og personangrep, gjør tydeligvis ingenting for moderatorene. FORDI VGD mod ER partiske. Og hle redaksjonen er et rottereir for ministalinister som ikke liker negre, muslimer og sigøynere. VGD har blitt et rottereir for eksmtremister. Og den dagen jeg finner ut hvem som sitter og leker sensur, VIL bli avslørt med fullt navn og epost adresse her inne.

VGDs moderatorer vet fremdeles ikke hva deres jobb går ut på. Og deres innbitte partiskhet, og lefling til ekstreme røster, inkosekvens, uten tegn til spor av elementær integritet er de tankene som slår meg..

Nei, å nei, så merkelige de er…
Bohemianwriter1

Advertisements

5 responses to “VGD- Et amputert forum

 1. Hei ser du følger godt med fra sidelinjen. På IRF forumet er det fritt fram for mye grums, spesielt når Strider_1 er borte.

  • Har lagt merke til det. Som om ikke det var nok, så har forumet blitt noget amputert.

   Har VGD Mod fått kalde føtter og begynt med utrenskinger?

 2. Uffda! Stridy! Ble du utestengt for å ha fornærmet oss fæææææle freppere?
  Vel, det er en utestengelse jeg selvfølgelig IKKE stiller meg bak! Mine mest dyptfølte protester herved overbrakt til MODeratorium Idioticuz
  Men husk nå at nevnte instans ikke er hverken kristen, ugudelig, sosialistisk eller høyreekstrem – den er bare…..svensk! :o)

  Hope 2 c u soon igjen og sånn!

  • Hei, og takk!

   Tydelig at noen ikke likte at jeg sammenlignet norske stutumer med fjellgeiter. De samme synes det er helt kosher å kalle alle somaliere khattyggende halvaper.

   Og hva er VGD Mod?

   Svensker? Molboer?

   Protestenstøtten tas imot med takk.

   MVH
   Stridy

   Som roer nervene med en joint…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s