VG Avsløring dag 2: “Kattyggende halvaper” vs. “innavlede fjellgeiter.”

Det er tydelig at VGDs moderatorer her ingen problem med nasjonalistisk og selvforherligende etnosentrisme. Mens de ikke lar seg provosere av tråder som dette:

http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1633556/tittel/jeg-en-rasist

Mondegreen: Men jeg velger en hvit nordmann fremfor en hjernevaska cattyggende halvape…

“du velger en rotte fremfor meg?

“i hvilke sammenhenger står vi overfor dette valget.”

Ok,i dette tilfellet vil jeg bytte ut en vell integrert Somalier mot en 

tree hugging hippie med sitt ekstreme PK venstre hue i rævva”

VGDs moderatorer foretrekker altså rasister framfor “treehugging PC hippies”. Debattantens tydelige antipatier overskygger hans plutselige helomvending.

“Her er noen eksempler på hva du har skrevet til andre debattanter:
“Vi forakter kun det oppkastet du og dine innavlede gjellgeiter og det dere står for”
“innavla hjernevaskede bygdedyr”

Forøvrig vil jeg påminne om hva som sto i forrige mail. Du slipper ikke inn igjen. Din utestengelse er permanent. Dine mailsvar til oss underbygger at denne beslutningen er helt riktig. Videre mailsvar fra deg vil bli ignorert og du vil også bli lagt til i listen over søppelpost.” 

Samme debattant liker å provosere. Et vaskeekte troll som med vilje vil se hvor langr han kan dra strikken:

http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1636501/tittel/hvit-makt-neger-slakt

Hyggelig å vite at VG har et selektivt forhold til ytringsfriheten. At Norge har våre egne versjoner av Andy Chaudry vet vi nå. Selv vil jeg la slike ting stå til underholdning og en lekse.

Jeg ser dem gjerne blåse ut sin vrede  mot alt som ikke er blendahvitt.

http://www.youtube.com/watch?v=winu_C_X5mw

Så anser de min kommunikasjon som søppelpost. De må være fornøyde med det meningsmonopolet som finnes på visse innvandringsfiendtlige forum som insisterer på å diskutere ørkenteologi i håp om å skjule sin egentlige holdning.

Jeg håper d’høye herrer i VGS moderatorredaksjon er stolte av å bli sidestillt med selværklærte rasister og selverklærte nynazister.

For de tåler så inderlig vel den urett og hat som høyreekstreme fritt får spre på deres sider, men stenger ute de som måtte våge seg inn i Løvens Hule og gi dem noen velfortjente lyskespark. Over lengre tid har jeg gnagd og bjeffet på papegøyeburet disse “Norges Stoltheter” har sittet og skvaldret i.

Mens noe tør å spørre hva som er moderat og hva som er ekstremt, så lar altså VGD la ekstremister få tilnærmet fritt spillerom og følger med argusøyne på hva tilsvarene sier. En kan nesten mistenke VGD Mod. ha blitt infiltrert av de “patriotene” her har radbrukket og avkledd i utallige tråder. Nå gir altså VGD moderator høyreekstremister nærmest fritt spillerom. En tilfeldighet?

Hva er galt med dette bildet?

http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1634928/tittel/hva-er-moderat-og-hva-er-for-ekstremt

Å lese åpningstråden ser denne tilsynelatende grei nok ut. Men VGD moderator gjør som vanlig ikke hjemmeleksa si, og kan ikke sine egne regler for hva som hører hjemme på hvilket forum.

Som sagt: Redaksjonen har ingen problemer med at deres tydelige etnosentriske meningsfeller kaller undertegnede for

Muslim

Muslimelsker

Sigøynerelsker

Diktatorhyller

Folkeforræder

Venstreraddis

Dophue

Kulturrelativist (mon tro hva de legger i den betegnelsen)

Hadde man fått betegnelsen jødeelsker så ville muligens VGD kastet vedkommende på huet og rectum ut av forumet. Engang var VG en stolt bastion for ytringsfrihet og ekte nyheter. Det var i hine dager da Olaf Bull intervjuet selveste Mussolini for norsk dagspresse. Idag har VG prostituert seg med kjendisnytt, krigsoverskrifter, og lefling med høyreekstreme røster og sensur av de som gir tilsvar med samme mynt.

Nok et eksempel på hvordan ensporede fjellgeiter får full tilgang till å velte seg i egen møkk.

http://vgd.no/samfunn/innvandring-rasisme-og-flerkultur/tema/1633453/tittel/edl-ny-farlig-folkebevegelse/side/4

De bortforklarer nasjonalistiske organisasjoners lefling med nynazisme, eller fornekter denne, og går i ekte nasjonalistisk stil i strupen på enhver “kulturrelativist”. Nå får de altså uutfordret slå seg på brystet og bedrive en form for dobbeltenking en trodde kun fantes i litteraturen. Med VGD moderatorers velsignelse.

At debattanter er så tjukke i huet og lært seg et snev av historie, så springer nazismen ut av kristendommen og dens historie i Europa, og ikke blir irettesatt er tydelig:

“Utrolig. Spesielt hvis en nynazistisk organisasjon står frem med kristne symboler. Forsøker de å kuppe kristendommen også?”

“Det er noe fobisk over det hele. De oikofobfasistiske er mer redd islamkritikere enn islam og muslimer.”

Denne debattanten, om vedkommende hadde hatt i det minste èn fungerende hjernecelle, visst at det svineriet han deltar i her er ikke islamkritikk, men lefling med høyreesktreme krefter viss voldelige bakgrunnshistorie finnes tilbake i Italias Brunskjorter og Tysklands Svartskjorter.

Om Norge skulle få et regime hvor det kun er plass for slike meninger, vil VG garantert følge med Makten og være med på demonisering av enhver liberal venstrevridd dissens. Dette viser de tegn til allerede nu. VG har vært med på heksejakten i mange år allerede.

VGDs moderatorer ville tålt noe slikt som dette:

http://www.youtube.com/watch?v=BIYOWSJN4kY

Men det er tydelig at de ikke tåler slikt som dette:

http://www.youtube.com/watch?v=dtylh0aKHso

Selv har jeg gitt lignende beskrivelser av norske patrioter. Og de hyler åkker og bærer seg verre enn en flokk kvinnfolk med mensen hver gang de blir satt på plass.

Til slutt vil jeg påpeke at en av mine trusler mot VGD var et klipp fra Anonymous. En ny folkebevegelse til forsvar for ytringsfriheten.

NEVER Piss off a Writer!

Strider_1

Advertisements

2 responses to “VG Avsløring dag 2: “Kattyggende halvaper” vs. “innavlede fjellgeiter.”

  1. Hyll hyll, alle som er der er wannabe Nazi-Tyskere, som griner over Hitlers død. Mod’en er helt sikkert Tore Tvedt, som halve forumet forguder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s