Fabelaktige Amalie fra Kaukasus

Mens det jeg vil kalle for en jentunge, vil en eks. Bjørneboe skole elev som kaller seg statminister ikke møte henne skal sendes ut som en kriminell. En Jonas! En Blåmann! En liten Otto!

Nei, det kan jeg forstå! Da måtte han møte enhver papirløse flyktning som tør å stå fram i lyset etter en viss bok! Han ville bli opptatt i ukesvis framover! Det er derfor bedre da å lene seg til regelverket! For det er da man skjønner at man har mistet in sjel.

Nei! Slik skal ikke norske statsministre måtte tåle! De menneskelige konsekvensene av en opprettholdt politikk! For statsministre skal ikke ha sjel!

Det koster mye ¨være statsminister i Norge. Man kan risikere å ende opp på cipralex og andre lyekkepiller. Bedre det enn å røyke seg en joint og se realitetene i øynene på hva slags strutser man egentlig har vært hele sine liv. Så lenge man får tildelt sin plass i Bildeberg, så spiller et valgnederlag opg sammenligning med Stapo i 1942 ingen rolle. Det virker for meg som om Jens ville ha gjort det samme i 1942, så lenge forskriftene følges. Og svinet ønsker ikke å treffe på ansiktet for hans egen dårlige samvittighet.

Da er den fabelaktige Amalie fra Kaukausus en liten pris å betale. Spesielt når man som embedsmann ikke skal måtte møte konsekvensen av sin salamanderpolitikk øye til øye. Amalie risikerer kun å betale med sitt liv. I det store og det hele spiller ikke et aldri så lite liv noen rolle. Så lenge de humane prinsippene opprettholdes!

Jeg håper at både vår statsmininister vil sove godt inatt uten for mange sovepiller og whiskey. Selv kan jeg anbefale et glass av pillenene, og en flaske med de irske dråpene.  For min medisin til den norske statsministeren vil gi en meget lang søvn.

Slik at vi kan få erstattet statsministerstolen med skikkelige mennesker med følelse, og ekte empati slik som den Fabelaktige Amalie… Fra Norge….

Og jeg skammer meg over den regjeringen fra Norge jeg indirekte valgte selv ved å la vær å stemme dem på huet og ræva ut….

Advertisements

2 responses to “Fabelaktige Amalie fra Kaukasus

 1. Kan ikke bli mere enig. Etter mange tuer snudd har de jo kommet til att ett jobb tilbud
  med lønn på 500tusen kunne være passende. Vi/de betaler billetten til Russland søke
  kan jo henne/de som oppfyller vilkårene (ny idiot lov) søke om arbeidstillatelse.
  Men først må jo vi/de prøve om de tåler det psykiske press med å møte opp med daglig pakket koffert til offentlig beskuelse. Helt enig, vi er tilbake til 42 men nå med norske politikere som marionetter. Enig også med Frank Aarbrot i dagens utgave av ABC nyhetene.

 2. Kan ikke bli mere enig. Etter mange tuer snudd har de jo kommet til att ett jobb tilbud
  med lønn på 500tusen kunne være passende. Vi/de betaler billetten til Russland søke
  kan jo henne/de som oppfyller vilkårene (ny idiot lov) søke om arbeidstillatelse.
  Men først må jo vi/de prøve om de tåler det psykiske press med å møte opp daglig med pakket koffert til offentlig beskuelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s