Rom Folket og diskriminering

I 800 år har sigøynerne vært behandlet som en pariakaste i Europa.

Det er røster som mener at dagens behandling av sigøynerne, eller romfolket er velfortjent og lukker øynene for 800 års konstant traumatisering, hvor alt skal bli i sin skjønneste orden så lenge sigøynerne har “lært seg å oppføre seg som folk flest”, og slutter med sine kriminelle tilbøyeligheter.

I land etter land ble romanifolket ønsket velkommen med nysgjerrighet, for deretter å støtes bort. De var et fremmed folk, omreisende utlendinger med et fremmed språk, mørkt utseende og merkelige skikker. De ble ofte forbundet med magiske krefter og ble raskt stemplet som farlige forbrytere og trollmenn. Voldsom fremmedfrykt i den europeiske befolkningen utløste grusomme rasistiske forfølgelser av romanifolket i hele Europa. Dette innebar bla. annet piskestraff, halshugging, landsforvisning, slaveri og brenning på bål. Det forekom også jakt på romanifolk og tatere . Dette var jakt i ordets fulle betydning, der menn, kvinner og barn var fritt vilt, de kunne fritt skytes uten lov og dom, på lik linje med hare, kanin og hjort.

De ble et hatet og forfulgt folk, og noen mener at det var derfor fire medlemmer av romanifolket fulgte med Christofer Columbus på hans Amerika-reise i 1498.

Holdningene er mye de samme idag blant småborgere og svake sjeler.

La meg sitere noen gullkorn fra debattanter som tydeligvis sov i historietimen, og gikk ut i skolegården og mobbet sine medelever som var annerledes.

johnjohn2:

“Du vet, fattighuset måtte jo slutte å ta inn sigøynere fordi de stjal all maten. Og radiumhospitalet måtte leie inn vektere fordi sigøynere fikk ferten av at pasienter hadde en kantine de fritt kunne forsyne seg av.

Sigøynere vet å fø seg på andres bekostning.”

U-Gurt:

“Jahn Otto Johansens forsvar for denne gruppen mennesker, kunne gjelde alle andre kjeltringer også, selv stakkars Hitler ble mobbet for sine malerferdigheter at han startet WW2, stakkars mann…”

Ribot_2:

“Jepp sigøynere har vært en kulturell belsignelse for verden…bare i går ble det en gammel mann velsignet av 2 fremragende representanter av dette beundringsverdige folket.”

Selvfølgelig klarer man ikke å hoste opp et snev av dokumentasjon.

Dovenpeis:

“Hvorfor har jeg følelsen av å jatte med en folkeforræder?”

En folkeforræder som ikke deler den samme fobien mot alt fremmed som mørkredde “patrioter” sliter med.

Larrek:

“Problemet ditt er at samtlige av de såkalte fordommene kan dokumenteres som sannheter. Det er din virkelighetsoppfatning det er noe alvorlig i veien med.”

Jeg har ikke samme virkelighets oppfatning som en hjernedød etnosentriker som garantert gir sin stemme til FRP fordi han hater “sosialisme”, sosial rettferdighet, og endelg ser sitt snitt til å gjøre sin rasisme stueren.

Disse uttalelsen kommer fra folk som også er markskrikerske i sin islamfobi.

SAS er ikke mye bedre.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=592033

«Dere reiser vel på tredje klasse, dere har ikke samme rettigheter som alle andre. Dere sigøynere er jo vant til å flakse omkring på folks skattepenger, hold dere hjemme».

Toppen av ydmykelse kom med denne:

“Allan Schwartz hevder at han og familien forholdt seg rolig og sivilisert, og viste fram billettene sine. SAS-personalet skal imidlertid ha hevdet at disse var forfalsket.”

Jeg skulle likt å visst ved fullt navn den som sa dette. Denne personasjen skulle jeg ha sørget for å få huet og ræva tupppet ut av SAS, og få navnet til vedkommende dratt gjennom søla, og ødelagt dennes navn og rykte for bestandig. 120 000 kroner i erstatning er intet i forhold til den behandlingen jeg ville ha gitt dette SAS personalet om jeg hadde visst hvem som er ansvarlig for denne forskjellsbehandlingen.

Sarkozy gjør sine grep i Frankrike også. Under full jubel fra priviligerte snørrhvalper som Per Willy Amundsen i FRP, viss populisme spinner omkring renspikket rasisme.
Sarkozy er en underlig skrue. Han er opprinnelige fra Ungarn. Og tilhører adelslekt. Med andre ord er denne parasitten født med en sølvskje i anus, og har ikke den fjerneste idè om hva empati egentlig betyr, og har levd et liv langt unna den harde virkeligheten i rennesteinen.

Ellers er innvandrerpresidenten Sarkozy med familiebakgrunn som ungarsk nobilitet et glimrende eksempel på sitt rasistiske forhold til sigøynere.

Selvølgelig er rasisten og innvandringspolitiske talsmann for FRP, Per-Willy Amundsen en beundrer av denne dvergen fra Frankrike. Jeg foreslår lobotomering og sterilisering av dem begge, slik at deres gener ikke blir spredd videre.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=592033

Et lite knippe romfolk som faktisk har vist at også disse er mennesker som resten av oss:

Også en del andre kjendiser har opphav i romanifolket:

Jeg regner med at Sarkozy, *Per Willy Amundsen og resten av deres idiotvelgere heretter vil boykotte Charlie Chaplin filmer, og brenne sine Elvisplater med denne kunnskapen.

Bohemianwriter1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s