Et skjevt blikk på… Høyre

 

Høyre må sies å være homopartiet framfor noe annet.

Fra å være et verdikonservativt parti med dresskledde menn som drikker cognac og og har et skjevt blikk til alle som ikke er like konservative som dem har Høyre blitt til et semimakredsliberalistisk parti hvor det er homsene som utgjølr den mest synlige gruppen sammen med børsmeglerne og finansakrobatene.

Før var Høyre partiet for de ond og slemme utbytterne.

Høyres fiender er  mye av de samme som er FRPernes og sosialistenes fiender.

-Sosialistene. Som selvskreven finder er disse for en markedsfiendtlig velferdsstat som nekter å sette bestemor ut på anbud. Høyre vil aller helst ikke ha noe som helst velferd somm ikke kommer deres bidragsytere til gode.

 -Knarkerne.

Skjønt Høyre framstår som et individliberalistisk parti, i følge dem selv, er det grenser for hva slags frihet man skal ha. De skyter seg selv i foten å behandle knarkerne til kriminelle. Det er gjennom dette forbudet som gjør at det er nettopp  deres villaer som er så attraktive for småkriminelle speedfreaks. I likhet med de fleste andre partier, har de et ganske så schizofrent forhold til hva personlig frihet egentlig betyr for noe.

-Hasjrøykere. Se knarkere. Denne diskusjonen hadde jeg med en ung jypling på en Hølyrestand under valgkampen i 001.

“Så dere er egentlig ikke så store tilhengere av personlig autonomitet og hva vi kan putte i vår egen kropp?”

-“Nei!” var svaret. Med andre ord så er de like stalinistiske som enhver sosialist som går rundt i tpåkeheimen og tror at vår krop tilhører staten, eller samfunnet. Eller i Høyres versjon: Markedskreftene. Jeg lurer egentlig på hvor mange skaprøykere og kokainsniffene nevrotikere det egentlig finnes i partiet. Se Høyres venner, finanskongene og deres fruer.

Kulturradikalerne. Se Arnulf Øverland, Sigurd Hoel, Helge Krog og Jens Bjørneboe.

I begynnelsen av 70-tallet var bjørneboe i klinsj med en framstående, men totalt ansiktsløs representant for høyre på Universitetssamfunnet og diskuterte Vietnam krigen. Bjørneboe sitle et lite direkte spørsmål: “Så du mener det er demokratisk forsvarlig å steke småbarn i napalm?”

Bedre død enn rød” skrek en illsint datidens frepper. Diskusjonen var over. Siden da har Høyre gjort sine krampetrekninger fram til FRP seilte fram som det nye frepper partiet.

-FRP.

I forhold til dette partiet av en stadig voksende skare av skaprasister og bygdetullinger framstår Høyre np som et moderat sosialdemokratisk parti som faktisk virker ganske fornuftige. Dessuten kan jeg tenke meg at de ikke kan foprdra å bli assosiert med marksrikerskebygdetullinger. – Kristenfundamentalister.

Trass i at høyre i utgangspunktet deler homohatende tungetaleres grunnsyn i Israel konflikten, er det intet som er mer diametralt motsatt av deres syn på sodomitter og utagerende festing.

– Palestinere.

Hver gang det skjer et eller annet på Gaza stripen begynner deres tåkeprat om Israles rett til å forsvare seg. Dette befester dem som et krigshissersk parti som har like mye humanisme og objektivitet i seg som en talsmann for Pat Robertson. Her er stikkordene Selvforsvar og Terrorisme.

-Hippier og fredsaktivister. Se hasjrøykere og Palestinavenner. Denne gruppen er en konstant torn i øyet på høyres gamle våte drøm om et slags vestlig imperium hvor våpenmakt og ideologisk vranglære går hpnd i hånd.

Høyres vennekrets varierer. Dette viser egentlig hvor schizofrene og lite konsekvente de er. Høyre kan av og til virke som norges største homoparti. Fabian Stang, Terje Røed Isachsen, blomster- finn og Jan Thomas er deres alibi.

Det er heller ikke noe paradoks at de får finansdepartementet og forsvarsdepartementet som sandkasser å leke i hver gang de kommer i regjering og ikke får tronen selv.

-Homsene.

Se ovenfor. Hæyre har tydeligvis skjønt at det er store penger å tjene på skjønnhetsindustrien. Alt som går an å tjejne penger på hvor de lovlig kan delta i, støtter de. Dette gjelder for alt fra botoxbehandlinger, ansiktsløftinger, og Celina Midelfart.

– Militærindustrien.

Det er tross alt disse som tjener penger på høyre krigshisseri.De blir sjeleglade når en hønsehauk uten militær erfaring vil leke Rambo med andre menneskeliv. Se Kristin Krohn Devold.

– Farmasøytene.

Jeg tenker ikke bare på at det er disse som tjener seg søkkrike på hasjforbudet, men også tjener de seg rike på totalt unødvendige medisiner. De får god drahjelp av noe som heter «fritt marked» og «reklame».

Dessuten er både subutex og metadon fullt lovlige midler som kan pushes på heroinisten. Jeg vil minne om at disse er minst like avhengighetsskapende som et hvilket som helst sprøyteskudd. Jeg har bitt meg merke i at slankeindustrien må ha tjent seg søkkrike på Erna solbergs slankekurer. Er de ekstra heldige går vekten opp og ned som en jojo.

-Hønsehaukene.

De støtter enhver krig de kan. Men er stort sett for feige, eller udugelige til å delta selv. Hadde det ikke vært for verneplikten, hadde de sittet trygt tilbake i norge og utkjempet den «kulturelle krigen». Med andre ord: Å tjene penger på andres død og elendighet.

– Dopkongene.

Ethvert parti som tviholder på et eller annet forbud er et potensielt parti for en kingpin å stemme på. De vil ikke at staten skal ødelegge deres inntektsgrunnlag. Som forbudet i bunn og grunn er.

-Alkohol og tobakksindustrien.

Også disse er sjeleglade for at de ikke blir stilt til ansvar for hvert enesete dødsfall de er med på å forårsake. Hadde det v’rt mulig, ville de med egne penger ha finansiert «opplysningskampanjer» hvor dødsens fali hasj er.

-George W. Bush. Sjelden har jeg sett en norsk utenriksminsiter så servil da Jan Petersen fikk audiens hos sin Herre og Mester. I Washington. Han viste seg å være en like stor puddel for presdient rotehue som Tony Blair. Amerikas Venner er et oxymoron i seg selv. De anser seg selv som GOPs vennskapsparti, trass i at Høyre i amerikansk politikk kan anses som noe til venstres for selv liberale demokrater. Høyre støtter altså et parti som ville ha spyttet på dem go anklaget dem for å være Stalins sengekamerater.
Straffen bør være tilpasset forbrytelsen.
Kristin Krohn Devold og resten av dere krigshisserske gjeng burde få på seg en uniform med blink ås fort som overhodet mulig, og bli sendt ned til Kandahar i en container, slik at Taliban kan bruke dem som blkiner. Jonas Gahr Støre ble et mål sistgang han var i Kabul. Det eneste som er synd her er at de bommet på ham og traff en journalist istedenfor. Snakker om å rette baker for smed!

Trass i at han er AP mann, er han en like stor krigsforbryter som resten av hønsehaukene på høyresiden, og fortjener sitt pass påskrevet. Han er en politisk broiler som i likhet med meteparten av eliten ikke tatt et eneste skritt ut i den virkelige verden. Han er et levende bevis på at yrkespolitikere lever i sin egen lille boble.
Jan Petersen fortjener intet bedre. Hans straff burde være å bli kammerpike med fransk uniform på ranchen til Bush i Texas. Der passer han fint.
Terje Rød Isachsens dom er å bli sendt til Sarons Dal og Saudi Arabia og holde foredrag hos mørkemenn om hvor fint det er å være homofiiil…

Krstin Krohn Devold burde bli sendt ned som gledespike for de norske soldatene i Afghanistan. Jeg kan aldri tenke meg at hun vil kunne løfte en AG3, langt mindre skyte et. Trass i hennes macho image.

Med henne som gledespike for soldatene blir nok moralen på top.. Så lenge de vil slippe å se henne naken.
Den enetse som har gitt høyre et menneskelig ansikt borstestt fra kalende homser og blomsterhandlere, er Kåre Willoch,. Han fortjener ærespris for å ha moderert sitt og høyres ensporethet i Midtøseten konflikten.

Han har også måttet betale en «grusom» pris. Å havne på krigshissende tungetalere og bygdetullingers hatliste. Han blir nå sidestilt med sosialistisk berme og islamister. Det virker komplett umulig for disse idiotene å se nyanser. Jeg anser hans moderering som et positivt tegn på at han har i det minste gjort noe riktig i sitt liv.

Bohemianwriter1

Advertisements

2 responses to “Et skjevt blikk på… Høyre

 1. Du minner meg om en bekjent uten livserfaring som slenger rundt seg med argumenter som egentlig ikke inneholder annet enn dritt.. Det var ikke et eneste saklig argument i denne teksten!

  • Det er tydelig at det er en sur gammel grinebiter som hverken har innsikt eller sans for selvironi som skrev denne tilbakemeldingen.

   Det er merkelig hvordan partitrollen dukker opp fra sine stubber hver gang jeg snakker om deres parti…

   Det er dette som gjør mitt lille eksperminent så interessant.

   Kanskje du med din uugrunnelige visdom kan dekle denne med noen av oss oppkomlinger?

   Jeg er sikkr på at Jens Bjørneboe ville ha funnet denne teksten rasende morsom. Men hva vet jeg?

   I dine øyne er vel han ikke noe mer enn en rabiat sosialist/anarkist som likte å fikle på smågutter og romantiserte sitt spritforbruk..

   Hårsårhet er noe som kjennetegner kunnskapsløse stutumer uten et snev av sans for selvironi..

   MVH

   Bohemianwriter1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s