Et skjevt blikk På… Venstresiden

Dette skulle ha blit skrevet før valgkampen.

Men i Norge virker det som om vi har en evig valgkamp. Eller mest en drakamp.

Da Aftenposten ytringsfrihetens “forsvarere” som trykket Muhammed karikaturer, gjør de nå knefall for en flokk rabiate FRP tilhengere. I anstendighetens navn bør jeg ta for meg selve hatobjektet til “holier than thou” siden som kaller seg liberalister, men hører hjemme på 1950-tallet da ord som fargerikt fellesskap ennå ikke var opfunnet, og hvor det faktisk var politisk korrekt å være en prippen puritaner.

Så hvem og hva har vår voldsforherligende venstresiden et elsk/hat forhold til?

Vi tar for oss listen pånytt. Jeg er glad i lister.

Dessuten kan denne listen avsløre hvem som fortjener å komme på min egen hatliste på slutten av året.

Hvem hater venstresiden?

– FRP er et yndet hatobjekt. Ord som frepper slenges ut i hytt og gevær av tidligere yrkesdemonstranter fra blitz.

– Kapitalisme. Alt som stinker av selvstendig tenkning blir for tiet ihjel av dne går massen i kommunefarget dress. Janteloven og misunnelsen stikker dypt der i gården ifølge visse kretser. Svart arbeid skal straffes. Det å tjene penger er i det hele tatt noe suspekt.

– Fritenkere. Skole eksempelet på total forakt for fritenkere mp være Håvard Rems biografi om Bjørneboe. Jeg vet ikke om denne forfatteren fra venstresidens intelligensia lider av seksualnevroser eller om det er noe annet som ligger under.

– Israel. Igjen, ifølge “troverdige” kilder fra venstresidens motstandere er jo hele venstresiden infestert i jødehat, og elsker selvmordsbombere fra Gaza.

– Knarkere. Siden før Willy Haigglis glansdager har det gått sport i å gå på klappjakt på disse udugelige og giddaløse knarkerne som forpester tigerstaden, og alle andre steder også. Se eksempelt fra bergen. Her har vi altså en “snill”  Sver som vil kjeppjage de narkomane.

– Syke. Venstresiden tråkker på sin velgermasse når de vil straffe dem for nøyaktig det samme de slipper unna med selv. Se dobbeltmoral.

 – Sykepleiere. blir påprakket tvungen lønnsnemd, mens de lar sine klakkører og lakeir gjøre som de vil i NAV og skalter og valter med menneskeskjebner som om de skulle være statistikk, eller et torn i øyet på deres hverdag.

Arbeidsledige.  Dette gjelder selfølgelig kun de som ikke kunne tenkes å stemme på Kristin eller Jens ved neste valg.

– Tiggere. Uansett hvem de er eller hvor disse kommer fra, utgjør disse en flekk på deres “vellykkede” sosialpolitikk. Ifølge deres motstandere er all denne tiggingen kun et utslag i snillisme, og ikke en skamplett på deres påståtte “verdier”.  Hva skal man si til rike turister som kommer til verdens rikeste by, og det første de ser er an skakjørt narkoman med kongsbergknekken og en skitten utstrakt hånd med en sliten stemm “harru en femmer te kaffe?”

Dette må jo være for mye av hva en ren og pen SVer skal måtte tåle der han eller hun gåår ut i bilen som er betalt av skattebetalernes penger.

– Løgnere. Dette gjelder stort sett ale så sant det ikke gjelder dem selv.

– Venstresidens kritikere. Alle som tar Kristin halvorsen eller Erik Solheim eller Jens Stoltenberg med buksene nede, gjør de kort prosess med. De avviser bare hele greia som om det er kritikeren som har gjort en bommert. Deretter stikker de fingrene i øra og synger “la-la- la-la. jeg hører deg ikke!” Eller så overser de deg totalt, og ser på deg med patriniserende øyne og sier, d”dette har vi gått igjennom. diskusjonen er over. Jeg har talt!”  En enekel, men feig måte å unnggå å bli konfrontert med visse ubehagelige sannheter.

Se narkoktika politikken og stengetider for ølsalg.

– En annen gruppe potensielle finder av dagens sosialister er jeg rimelig sikker på er de gamle kulturradikalerne. De ville garantart spint i graven over hvordan dagens reguleringskåte, og forbudskpte og usosiale dimlinger som sitter på Tinget og mesker seg som småkonger på bekostning av tiggeren lenger ned i gaten de heller gjerne sender på tukthus.

Se Helge Krog, Arnulf Øverland, og Sigurd Hoel.

– Proletyarene. Sosialistenes vireklighetsfjerne retorikk har distansert den enfoldige arbeider over til FRP.  Hvorfor? FRP snakker med et språk selv den dummeste sau i Animal Farm kan forstå. Skjønt, hvor langt unna hverandre ligger teori og praksis?

Så hvem er Sosialistenes venner?

Her finner vi en broket forsamling av folk som har mistet helt gangsynet etter at de fant ut at Pol Pot og Enver Hoxha ikke var så stuerene som de trodde i sin ungdom.

– Slitne hippiedamer med hengemage og hengepupper som har fått smake litt neger etter å ha vært på magedanserkurs, eller trommekurs på Grunerløkka.

Gårsdagens idealister har blitt sin rake motsetning. Se hele landsstyret til Rødt og SV.

– Kommune. og statsansatte. Wesensteens supperåd lever fremdeles i beste velgående. Bortsett fra at disse grå musene ser ut til at de ikke har ledd en eneste dag i sitt liv. Skjønt hvem vet hva de finner på bak lukkede dører etter stengetid. Kanskje de fyrer seg en rev og ler seg skakk ihjel av alle idiotene som har kommet innom deres kontorer og trodd at de skulle få den hjelpen som ble lovet ved siste valg.

Se Kristin Halvorsens uttalelse om at hun skulle gå av hvis ikke hennes valgløfte om ful lbarnehage- dekning første året etter siste valg. Sitter hun på Tinget ennå?

– Hasjrøykere. Men dette gjelder kun om man er statsminister og heter Jens Stoltenberg. gjett om Jens må være stolt a å være navnebror av Bjørneboe, og allikevel oppnå å bli hans rake motsetning.

Alle andre skal tas nådeløst.

Se politiaksjoner på Grønland og Blitzere.

So yrkesdemonstranter gir de sosialistene et dårlig navn og rykte. I motsetning til Stoltenberg er ikke Stein Lillevolden redd for å ta opp en murstein og knuse den over skallen til alle han ikke kan fordra trynet på. Jens foretrekker å la andre gjøre det for seg. Han sender norske soldater til Afghanistan og griner sine krokodilletårer hver gang en soldat kommer hjem i en kiste.

Jeg tror hele venstresiden har en aversjon mot veteraner; som en evig påminnelse om deres krigskåthet.

-Muslimer. Her gjør man knefall som en flokk kammerpiker i strutteskjørt hver gang en islamist så mye som gir tegn til mine.

Se Mulla Krekar og Islamsk Råd Norge. Burkaen skal på, og Davistjernen skal av! Trass i at vi har stryker i Afghanistan, må jo  turban kledee, skjeggete mullaer dvs. mottagerne av norsk u-hjelp på landsbygda 300 km utenfor Karachi le seg ihjel mens de forbereder neste “æresdrap”

Narkokonger. Se norsk narkotika politikk. Gjennom venstresdiens samarbeid med høyresidens totalt historieløse forbudskpthet, må disse kingpinene gni seg i hendene, og ønske seg at også norske politikere skal kunne motta valgkamp bidrag, slik venstresiden har gjennom deres forbud hjulpet disse å bli rikere enn Krøsus og Rimi Hagen

– Obama. Her går man mann av huse for å gi en fredspris til en mann som ikke engang har begynt på jobben. Her tvinger en politiker gjennom sitt ønske uansett. Han er frekk nok til dette, vel vitende om at Obama vil fortsette krig i både Irak og Afghanistan. Kanskje vi skal kalle prisen for Nobels Krigspris istedet?

Homser. Alt for et fargerikt fellesskap. De står i skarp kontrast tiil det grå og kjedsommelige som de kommuneansatte står for. Dessuten beriker homsene deres hverdag når de skal i teater og skal piffe seg opp i salongen. Men ærlig talt mener jeg at Kristin halvorsen burde ta seg en anne frisyre enn den evindelige Ottar klippen.

Kvinnegruppa Ottar. Politisk korrkete. Hater menn og som traktorlesber er de mer mandige enn selv den barskeste høyreordfører.

– Blitzere. På lik linje med Høyresiden er de alltid litt forvirret om hvor de forskjellige hører hjemme i landskapet.

Se hasjrøykere.

———–

Så hva kan  anta med denne grove skissen? At venstresiden er like hyklerisk, løgnaktige inkonsekvente  og selvhøytidelige som en hvilken som helst frepper?

Her er noen eksempler på maktens navn som virkelig fortjener all vår forakt, og som bør huskes på til neste valg. Skjønt brorparten av velgerkveget har en lang hukommelse som en stim gullfisk.

– Kristin Halvorsen. Lyver så det renner av seg. Og virker like sinna som sin onde tvillingsøster fra helvete. tilbaeviser enhver kritkk. Nekter for å ha sagt noe hun sa et 1/2 år tidligere. Viser tydellige tegn på kortdhukommelse, omtrentlig som en gullfisk, eller så lever hun i sin egen boble av fornektelser.

Straffen burde være gjentagende animasjoner av seg selv der hun blåser seg opp for hver løgn hun har nektet for og til slutt sprekker. Noe for min rusiske kunsterkollega å ta for seg?

– Erik Solheim.  Er såkalt fredsmegler i Sri LAnka, men blir mottatt med brennende dukker av ham hver gang han ankommer landet.

Han kaller seg miljøpolitiker og forlanger privatfly når han skal på møter i Costa del Svidd eller hvor pokker han skal lage fred blant sine brune brødre eller snakke miljø.

Straff: Ent gammelt skrap av en bensinsluker med en blind sjåfør fra Sri Lanka som ikke kan norsk.

Jens Stoltenberg. Som Obama røkte han hasj i sin ungdom. Hans søster er gammelt narkovrak. I det mnste tar hun til orde for en slags legalisering, eller en mer pragmatisk tilnærming til problemet. Han har røyka dop, og er allikevel frekk nok til å snede onkel på enhver som ønsker seg en rev.

Blir snart like grå og ensporet i tankegodset som Torbjørn Jagland. HAn nekter å innse visse sannheter.

Straff: Å måtte se Harry Anslingers anti dop tale i Kongressen ifra 1937 for resten av livet som en påminnelse om hvor arven hans kommer fra, mens en gammel hasjrøykende hippie gir ham evige gjentagende moralprekener mens han blåser hasjrøyk i ansiktet på vår kjære statsminister.

Torbjørn Jagland. Se Obama.

Straff: Å bli steinet med nobelpris etterliginger av både veteraner og irkaiske småbarn for hans iver til å gi krigsprisen til en president som har like mye ryggmarg som en kålorm.

Heroin Hanssen. Han tok til orde for gratis utdeling av heroin til de tyngste narkomane. I og for seg et modig og beuindringsverdifg tiltak i seg selv. Hans store inkosekvens er at han fremdeles vil kriminalisere den jevne hasjrøyker. Dette innbefatter garantert flere av hans kolleger på Tinget.

Straff: Å mått e gå ubeskyttet gjennom Grønland hver kveld å bli fotfulgt av en flokk somaliske hasjselgere som vil fallby “aller beste vare”…

Selv foretrekker jeg hjemmeavlet eller Cosmic Corner i Irland…

Listen blir sikkert lengre etterhvert.

Denne ble inspirert av The Buffalo Beasts årlige “50 most Loathsome People”. en kåring som foregår hvert år i “Frihetens Land”. En liste som er både treffende og velfortjent av de som havner der.

Kan vi konkludere med at denne hurven av snyltere egentlig er av samme sort, og fortjener ikke å sitte på Tinget, men på Bastillen?

Selvfølgelig kan vi det.

Bohemianwriter.

Advertisements

One response to “Et skjevt blikk På… Venstresiden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s