Et Skjevt Blikk på… FRP

Deres fiender.

Innvandrere (muslimer spesielt) – De anses som en fare mot rikets sikkerhet, ekstremisme,, de snylter på staten manglende vilje til å tilpasse seg, forlange særrettigheter,, er kriminelle og er fiender av ytringsfriheten.

FRP og deres stemmekveg har vist gang på gang at de har et lurvete forhold til ytringsfriheten. Spesielt misliker de harselereing med deres eget parti.

 Alenemødre – Trygdesnyltere.

 Abort “tilhengere” – Alt liv er hellig. spesielt det som ligger inni mors liv. Med en gang noen blir gravid, eier ikke kvinnen sin egen kropp øenger. den tilhører da moraltroll fra ytterste høyre. Se inko0nsekvens ang. alenemødre.

 Hasjrøykere – Kriminelle dophuer som finansierer kriminelle innvandrere. Se Vidar Kleppe.

Narkomane – Avskum som hører hjemme i en arbeidsleir på Svalbard. Er svake mennesker som ikke fortjener å bli behandlet som mennesker. De er også kriminelle.

 Syke – Egentlig sykepenge snyltere som ikke gidder å jobbe. Se narkomane.

Homser – De er umoralske som kun tenker på kjønnsorganer, og bedrive hor med hverandre døgnet rundt. De er rett og slett Kristus’ fiender som burde kastreres. Hva blir det neste? Legalisering av incest?

Kunstnere – Giddaluse dophuer med sugerør i statskassen. Se hasjrøykere. Brukes egentlig i sosialistenes propaganda apparat mot norges eneste rettroende parti. Her må man inn og sørge for at man ikke kan komme i kontakt som kan være utfordrende for ens egen virkelighetsforståelse. Barn f.eks. burde ikke utsettes for homopropaganda på offentlige bibliotek. Sosialistisk litteratur bør man også passe seg for.  

 Journalister – Er generelt skeptiske mot FRP, og burde behandles med samme mynt. Se kunstnere og FRP kritikere.

 Sosialister – Voldsforherligende venstreekstremister som støtter islamister opg er terroristene beste venn. Hater frihet og demokrati. Syr pyuter under armene på folk med sin evige snillisme. Se Jens Stoltenberg. Vil egentlig ha et evig familiedynasti med Stoltenbergfamilien som monarker. Akkurat slik som i Nord Korea. De er også kulturrelativister, PKere som burde sensureres og fratas makten for evig og alltid. Vi legalisere all type dop, og ta fra pappa whiskyflasken.

Flere har bakgunn som voldelige yrkesdemonstranter, dvs. blizere. Noen har t.o.m hyllet Pol Pot og enver hoxha i sin ungdom ifølge troverdige kilder innenfor partiet.

Enhver som kritiserer dem – Hetsere, og fiender av ytringsfriheten, demokrati og frihet som kun FRP representerer. Man kan misbruke ytringsfriheten, avhengig av hva og hvem man “hetser”. Politisk ukoorekt harselas ta imot med glede. Politisk korrekt harselas er hets. Alle må jo skjønne hva som er passende og upassende. Det er f.eks. passende å trykke Muhammed karikaturer. Men det er meget upassede å harselere med Norge nest største parti og deres base; inntørkede og selvhøytidelige stutumer som trykker på klageknappen og sensurer over en lav sko så lenge de ikke liker det de leser.

Arebidsledige – giiddaløse kryp som burde komme seg i jobb!

EU – Trussel mot Norges selvstendighet. skjønt de gjerne ville selge unna vår ojle for en slikk og ingenting til utemnlandske invetorer. Misforstått randisme. Konkurrenter og ptensielle fiender av USA.

Så hvem er så deres venner og støttespillere?

 – Rednecks og bygdetullinger.

Du vet, han med grilldressen og campingvogna, drar på grisefester til Costa del Svidd en gang i året og klager på maten. Han som drar på harrytur til Sverige og storsmugler mens han lar trespritsatsen gjære seg i garasjen, lar amerikaneren stå ute i regnet å ruste, mens han klager og syter over polpriser og kriminelle knarkere. Han er en skaprasist.

 -Kirkegjengeren.

 Alt fra den enfoldige bedehus gjengeren til den rabiate tungetaleren som ler seg skakk ihjel av Muhammed tegninger, er forsvarer av ytringsfriheten, inntil noen tegner en naken Jesus med en diger erigert penis, hengende opp ned. Da er det blasfemi. Har en inkonsekvent holdning til religionsfrihet, ytringsfrieht og rasisme. Sender gjerne penger til misojonering slik at hottentottene kan ta del i deres hellighet og totale hjernevask. Se Arild Edvardsen.. Er også udelte homohatere som gjerne ser at gammeltestamentlig “rettferdighet” utføres mot disse ukristelige syndere. Det de ikke ser er at man må jo være homo selv når man vanker kun sammen med mannfolk i tre lange år og går konstant i kjole.

 -Rimi Hagen.

 Snakker om grådighetskultur og fordeling i norge. dog han er så “patriotisk” at han flytter hele sin formue og sitt snørrhovne avkom utelnands for å slippe å bidra til fellesskapet. At hans underbetalte ansatte skal mått kompansere for sin skatteflukt, har han ingen problemer med.  Han donerer til FRP fordi det er partiet som er for hans interesser. Så Rimi Hagen er som “folk flest”?

-Finansakrobater.

 Dere vet, den kriminelle banden som gjerne ruinerer sitt eget land og andre land for å berike seg selv. Disse er ikke idioter. Men er avhengige av en hel flokk idioter til å kjøpe deres pyramidespill.  Bruker gjerne nytale for å oppnå flere fordeler. Ikke på vegne av småspareren, men på vegne av sin egen bankbok. Her er Wall Street og Børsen glitrende eksempler.

– Kaklende husmødre. Disse som anser kunstnere for kultursnobber. Får mesteparten av sin informasjon fra Se & hør og VG. Alt annet stinker det sosialistisk partiakhet av. De anser Hotel Cæsar, kiosklitteratur og cowboy-Laila for folkelig høykultur, og anser kunstnere for intellektuelle åndssnobber.

 -Den misfornøyde AP velgeren.

 Han som nettopp har mistet jobben og er i den villfarelsen at FRP noensinne kommer til å representere hans interesser der hvor de ønsker å sønderrive enhver sosial ordning som vil hjelpe de som er ofre for finanskrisen.

 – Kriminelle dopkonger.

Enhver med et snev av kognitiv analytisk tankegang må vite at de som vil tape mest på legalisering er dopdealerne. Derfor gir de sin stemme til ethvert parti som tviholder på drakoniske lover som går direkte utover inidivuell frihet.

– Rasisten. Skulle egentlig si seg selv. Alle “innvanderingsskeptiske” partier tiltrekker seg mentalt tilbakestående xenofober.

han er ikke flau over å si det. Har snakket med et par av dem selv. “Jeg er rasist og er stolt av det, og jeg stemmer FRP!”

EU – Som vanlig ble partiledelsen forvirret over sitt egentlige utgangspunkt. Og løper rundt i ring og lurer på hva de mente hvorfor de mente det og forsøker å forsvre sitt standpunkt mens de tar avstand fra det. Outsorucing er tydeligvis en god ting.  Dessuten er polakker billig arbeidskraft som er lette å utnytte.

Et direkte spørsmål til FRP representanter: Hvorfor sensurerte dere all dere lovprsining av Bush & Cheney like før valget i november i 2008? Hvis Siv Jensen noensinne kommer til makten pakker jeg mine saker og stikker herfra for godt…

Bohemianwriter

Oppdatert.

Dette lille stikket ble slettet og sensurert av ytringsfrihetens “forsvarere”, FRP sympatisører i en stor hovedstadsavis. Kanskje de har sine egne muldvarper hos mod. Hva vet jeg??

Straffen for denntte hykleriet bør stå til forbrytelsen:

For Siv Jensen bør det bli en het natt med Mulla Krekar uten kondom. Hun bør også forsøke seg som en underbetalt vaskehjelp og gledespike i en gogo bar i sentrum. Det kan hjelpe på CVen hennes siden hennes eneste yrkeserfaring er to år som forhatt telefonselger.

For Per Sandberg en het natt med Jan Thomas og et glass vazelin. en straff som også passer til homohatende tungetalere i KRF og Sarons Dal…

For deres tilhengere bør det bli å være frontfigurer i neste homoparade for deretter å bli sjekket opp av sleske pakistanere utenfor en moske på Grønland…

Advertisements

4 responses to “Et Skjevt Blikk på… FRP

 1. Jeg stemmer FRP, men kjenner meg ikke igjen i noen av dine betegnelser?
  Du klarer ikke engang å provosere, med denne tynne suppen av et innlegg.

  Sorry. Try again!

  • Så hvorfor hylte og klaget dne artibrødre på Mod i Aftenposten og fikk denne sensurert?

   Og hvorfori helvete gidder du å svare?

   Er det fordi du snakker mot deg selv, slik alle hjernevaskede, og hykleriske stutumer har som vane?

   • “Though most personal insults come as a lack of intelligent argumentation, or when all arguments are refuted. Personal in sults very often comes when someone feels insulted on behalf of ones mythological deity, where one have travelled thrrough life thinking ones own belief system is infallible. Religious people often use personal insults. So does people of every kind of dogmatic ideology.”

    Det virker som dine “personal insults” kommer som en følge av “lack of intelligent argumentation”

    😉

   • Du kan få sagt det. Uten faktisk ha forstått bæret av artikkelen. Det virker som om du er en FRPer som ikke har forstått definisjonen av satire. Og føler deg tråkket på i likhet med dine etnosentriske freppervenner som elsker å itre deg offerrrollen for mobbing. Hadde du hatt et snev av intelligens, eog konsekvens, så ville du ha kommentert mitt skjeve blikk på venstresiden også. Men du er av den deliriske oppfatning at så lenge noen harsellerer med dittt elskede parti FRP, så er dette utsalg av mobbing, manglende argumentasjon, eller disrespekt for de 25% av Norges befolkning som har slukt åtet til FRP…

    Det er tydelig at ditt sitat slo tilbake på deg selv, da du tydelig føler deg fornærmet på vegne av et sutumparti som består av bygdetullinger, innavla fjellgeiter og flaggveivende idioter som tror at Norge er en monokultur med brunost og lapskaus og hardingfele og blendahvite nabolag uten fremmed lukt i gangen og eksotiske klesdrakter…

    Så om du er en FRPer. Hva med å forsøke å argumentere utfra et virkelighetsfjernt partiprinsipp og forsvare de korrupte kriminelle elementene som har okkupert lederstillingene i FRP?

    Det jeg synes er hysterisk morsomt er at det er kun freppere som syter over min harsellering med Partiet deres. Ingen fra venstresiden har følt seg personlig fornærmet på vegne av Jens eller Kristin. Som i og for seg hører hjemme i bur og på papegyepinnen sammen med Dronning Siv….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s