Løftebrudd og løgner…Politikk

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3323235.ece

Skammer de seg over valgløftebrudd?

Nei! Skammer Jens og Kristin seg over å ha løyet til sine velgere?

Tannheseløftet i vasken! Økt studiestøtte i vasken! Fortsatt drakonisk forfølgelse av narkomane uten mål eller mening: Ja!

Og hva angrer man på? Planenom å trekke ut soldater fra Afghanistan!

Jeg foreslår at forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen som mest sannnlig aldri har avtjent noe om helst bortsett fra sin politiske karriere drar ned til Afghanstan selv og ofrer sitt verdiløse skinn til en godsk enn å ofre andre i sitt kyniske maktspill.

Kristin Halvorsen har for lengst diskvalifisert seg fra å noensinne stille til valg igjen grunnet hennes veldokumenterte løgner. Jens burde få seg en vanlig jobb om fabrikk arbeider eller også melde seg frivillig som kanonføde i Afghanistan framfor leke gallionsfigur for en korrupt, innavlet maktelite…

Fortsett slik og en revolusjon vil snart stå for døren… For selv dere må kjenne på kroppen hva slags konsekvenser deres løgner har for vanlige mennesker.

Når dere lyver til oss havner vi i krig eller får en økonomisk krise og belønnet med 4 ny år eller urettmessig høye stortingspensjoner.

Når vi lyver til staten, havner vi i fengsel. Er dette den sosialdemokratiske drømmen?

Hver så snill å ikke lag en partidebatt ut av dette siden alle sider er laget av samme mal…

Bohemianwriter

Advertisements

One response to “Løftebrudd og løgner…Politikk

  1. Her blir det kanskje litt vanskelig la være og ikke lage en partidebatt med så mange dagsordner på tapeten. Uansett samme smørja hver gang med unntak av nye agitatoriske holografier og protokoller innenfor meningsbrytningene som omhandler poletikk,religion og moral. Ingen av partiene har i klarhet og fornuft klart å skape, så lenge man legger vekt på sannhet, et ansvarsbevist forbilde for den enkeltes mening. Er man enig i noe faller man fort ut igjenn på noe annet. gennerelt for menneskets almenne plikter ovenfor norsk poletikk,og hver enkelts plikt til å lystre de autoriteter og følge de regler som gjelder for hvermanns standpunkt og livsgjerning. Drefor er denne teksten forholdsvis uskyldig iforhold til de livsanskuelser og våres samfunnsoppfattninger utifra fortellingen om menneskets rett: retten til fri tenkning og fornuftmessig kritikk som enkeltmenneske og som borgerbrynesegpå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s