Er Norge iferd med å bli en fascistoid politistat uten et snev av annet enn forbaskede løgner?

Dette var å lese i Dagbladets nettutgave idag.

http://www.dagbladet.no/2009/05/20/nyheter/narko/narkotika/innenriks/oslo/6312743/

Bare tiltaket stinker av grove overgrep, splittelser av familier og vold. Er politiet så blodtørstig, lite humane og sadistiske? Den som kom med slike forslag burde ha fått navnet sitt på trykk, og fått hele sitt gode navn og rykte trukket gjennom søla som den destrutkive holdningen han har til rusmidler i seg selv. Vedkommende har tydeligvis ikke fått med seg at alkohol alene er en morder, mens cannabis er for medisin. Vedkommende som ville nekte en kreft pasient den medisinen han trenger for å leve er og forblir en morder med loven i hånd. Derfor burde den politisjefen som få så ørene flagrer og bli offentlig hundset ogatt i gapestokk inntil vedkommende kommer på bbedre tanker. Er det nikke slik maktmenneskene utfører sin rettferdighet? Vel! Da er det på tide at de får smake sin egen rettferdighet med den daglige uretten de tøver mot andre.

Har en liten blogg artikkel som jeg gjerne ser at de leser i. Et par faktisk.

 For å bevise at Oslopoloitiet bedriver åpenbar maktmisbruk og viser sitt rette lynne. SADISTER! Jeg gir en positiv beskrivelse av cannabis bruk som er mer sann enn de regelrett maktkåte og korrupte skurker vi har på Tinget idag. Jeg slenger den ut, og ser hvor lenge det blir før noen sensurer meg og voldtar ytringsfrihet og sannheten i en delirisk tro på at de gjør noe som helst konstruktivt med slike tiltak. Alle mine utspill om politi som fascistoid og korrupt og sadistisk viser seg å være sanne. Selve forbudet er i seg selv et grovt angrep og overgrep mot personlig frihet. De tror at slike virkemidler har noe som helst kon struktivt for seg. Istedenfor skaper de mye mer lidelse enn om de hadde latt nåde gå for rett. Bare å bruke ordet forbrytelse med tankie på cannabis gjør meg regelrett kvalm. Det er den reneste voldtekten av ordenes betydning, og er mer skadelig enn bruken av cannabis i seg selv. Politiet som er med på en slik politikk burde skamme seg! Politikere som nekter å lytte til folk som kan mer enn dem om visse saker burde ikke fått styre en barnehage! En politker har allrede fått smake mitt raseri. Og det vil bli flere om de ikke viser et snev av modenhet og forandrer på en lov som nazistene ville ha støttet… Hasjrøykere ghar blitt et takknemlig offer for offentlig diskriminering og forfølgelse av folk som ikke engang er kvalifisert til å styre en barnehage.

Politikken som styres idag er folk som fremdeles er hjernevasket av eldgammel propaganda som har sin klare rasistiske bakgrunnshistorie med Harry Anslingers utspill mot negre, latinere og jazz musikere. Det virker som om noen enda ikke har klart å komme over “Freeper Madness” og bruker denne som sannhetsvitne for å skjule sin totale ignoranse mens de hoverer med sin arroganse.¨

 https://bohemianwriter1.wordpress.com/2009/05/15/a-positive-drug-story/ https://bohemianwriter1.wordpress.com/page/2/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s