Forbudets åk. Forbudets angrep på personlig frihet

 Forbud mot cannabis er og forblir et grovt angrep på både frihet og manglende kunnskap.

De som er imot legalisering tror at med forbud løser man alle problemer.

Noen som kan noe om forrige forbudstid?

Hvor mange problemer løste Harry Anslinger med sitt alkoholforbud før Roosevelt sa under valgkampen om alkoholforbudet “we’ll do away with that”.

Er det politikere eller ekspertgruppene som tar feil?

Hvis noen her vil holde alle droger unna sine håpefulle, så er regulering den eneste rette måten å gjøre det på. Narkotika som mange her betegner ulovlig substanser har kommet for å bli. Uansett hvor mange forbud og strenge straffer “frihetsforkjempere” vil true med. Det forbudstilhengerne gjør, er regelrett å bedrive vold mot sine medmennesker.

Får du medisiner av din lege? Narkotika!

Hele farmasøytindustrien er intet annet enn en gjeng doplangere som vil ha folk avhengige av sine droger mens de demoniserer marihuana på det groveste.

Dopavhengighet er ikke frihet mener noen!

Er det mer frihet å stigmatisere 300 000 hasjrøykere for narkomane mens man selv “nipper” til sin cognac?

På hvilken måte vil man tvinge 300 000 vekk fra sine “laster”?

På samme måte som man har forsøkt å hindre ungdommen å bedrive sin syndefulle last ved onanering?

På hvilken måte er legalisering av cannabis frihetsberøvende? På hvilken måte eksponerer man ungdommen til cannabis på en verre måte med lovlige og bortgjemte utsalg enn den uholdbare situasjonen vi har idag?

Sliter man med begrepsforvirring her i gården?

På hvilken måte har forbudstilhengerne noen som helst moralsk pondus og definere for legalisringstilhengerne hva frihet til å velge er?

Poenge mitt er at hverken du eller jeg har noen som helst rett med forbud eller noe annet å nekte andre hva de vil putte i sin egen kropp!

Mennesker har ruset seg med et utall substanser og planter gjennom 10 000 år. Men det er først de siste 100 årene hvor en bølge av moralister har fått det for seg at de har en slags moralsk rett gjennom tvang å nekte andre noe de selv ikke liker.

Dagens forbud kan sammenlignes med diktaturers sensurkåthet. “Vi kan ikke la befolkningen få tilgang til slik litteratur, da slikt lesestoff kan få folk til å tenke selv”…
Det samme gjelder for stort sett alle forbud mot det du kaller narkotika.

Men nå vil jeg teste din konsekvens.

Vil du anse tobakk som narkotika?
Eller alkohol?

Når det er bevist at det dør tusenvis av mennesker hvert år som følge av feilmedisinering, tobakk, alkohol og andre lovloge substanser og det ingen har vandret heden enda som direkte følge av cannabis bruk, hvor er logikken med et fremdeles forbud og forfølging av “dophuene”?

Hvor er logikken i å overlate et slikt “farlig” droger til bander og ikke ta over kontrollen og regulere det som en hvilken som helst annen vare?

Begrunn svaret ditt.

Her er en påstand som er meget lett å dokumentere:

Hvert eneste land som liberaliserer narkotikalovene sine får mindre problemer på alle områder med narkotika.

Budskapet mitt er at ved forbud øker samfunnsproblemene.

Og så lenge det er vitenskapelig bevist at cannabis er mindre skadelig enn både tobakk, alkohol, paracet og diverse legemidler, så finnes det absolutt ingen grunn til å opprettholde en drakonisk lov som i hvertfall ikke opprettholder menneskers frihet.

Jeg gjentar igjen: Ved forbud får vi slike scenarioer som Kleppe beskriver i sin fistel. Og det virker som om de fleste moralister heller ike ønsker noen ordenltig løsning på problemet, men kun sette hardt mot hardt.

Politikere som opprettholder dette forbudet gjør det ikke av fornuft eller integritet, men for poltisk vinning og manglende innsikt samt en total brist i emprisk tankegang.

Hva frihet er: Hvis noen har lyst til å spise seg ihjel på snop og sete flesk intravenøst, så får det være deres frie valg1

Om noen vil drikke seg ihjel på whisky, så finnes det ingen lover som hindrer en i det.

Men når det kommer til marihuan og “narkotika” så får pipen en annen lyd.

Det er forstemmende at folk lager lover og forbud med sin egen smak som standard, og tror at alle som ikke deler ens moralske standard er fordervede som må sperres inne, eller stigmatiseres som kriminelle narkomane!

Bill Maher har røykt marihuana i alle år. I Washingtons øyne er hanb en forbryter. Han lever, ånder og er mer intelligent enn de aller fleste. Anna Nicole Smith døde av overdose på 9 forskjellige fullt lovlige legemidler1 Hun ble drept av sin doplangende lege!

Hvor er logikken?

Hvor er logikken i å kriminalisere et plantemiddel som har blitt brukt nettopp som medisin og nytelsesmiddel i over 5000 år?

På hvilken måte har noen rett til å hindre andre i å ruse seg?

Politikere hører ikke på fornuft.
Hvis politikere og makthavere hadde hørt på fornuft, så hadde cannabis blitt legalisert allerede under Nixon! Men i sin uutgrunnelige visdom kastet han rapporten fra ekspertene rett i søpla og kjørte enda hardere med sin demonisering av både cannabis og dens brukere. Har denne politikken løst noe som helst?
I 1972 var det 179 000 fanger 9i fengselssystemet i USA. Det var ikke mange flere cannabisbrukere. I dag er fangebeholdningen 2, 3 millioner! Og over halvparten av dem sitter inne for et eller annet narkotika lovbrudd.

I dag vil over 100 000 normenn fyre seg en rev. I USA vil over 18 millioner mennesker gjøre det samme. Og det er ikke bare fjortiser og knarkere som vil gjøre det, men kreft pasienter, leger, advokater, eks. politifolk som har kommet på bedre tanker, korrupte politifolk som røyker beslagtlagt dop, politikere, forretningsfolk, skuespillere, kassadamer og folk viss anti deprissiva ikke hjelper, men cannabisen vil.

Trass i alle studier, vil politiker ha det siste ordet, Gordie Brown er iferd med å gjøre den samme idiotiske feilen som sine amerikanske forgjengere.

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/brown-will-upgrade-cannabis-to-class-b-substance-despite-advice-of-drugs-experts-804526.html

Også i Norge:

http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/1693389.html

En grafisk oversikt over psykoaktive stoffer:

http://no.wikipedia.org/wiki/Psykoaktivt_stoff#Diagram_over_psykoaktive_stoffer

Bohemianwriter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s