I klinsj med Vidar Kleppe: En politiker tråkker i salaten igjen, men gjenvinner sin ære ved å score billige poenger hos de mest intolerante…

For en stund tilbake skrev en viss profilert politiker en ganske så graverende tråd på et forum som vanligvis frekventeres av kranglefanter og seloppnevnte eksperter på forskjellige temaer.Av en eller annen grunn er innvandring og dopsalg et hefitg tema.  Hva som er synd, er at det finnes noen glupinger som kobler disse sammen og tror at det er der problemet ligger:

Jeg siterer den eminente Vidar Kleppe sitt mindre gjennomtenkte tråd som tydeligvis har satt en hel del sinn i kok. Dette var også en tråd hvor alle de småbrune trygt kunne komme ut av skallet og hause hverandre nærmest opp i fistel, slenger ut kommenbtarer og “løsninger” som er til forveksling lik de site 40 løsningene de siste 40 årene .Det mest forstemmende er at det er dise våre staute hedersmenn har sett seg blind på alt annet enn sine egne fiksjoner om et helt rusfritt samfunn hvor deres hvite fane vaier stolt i vinden mens det dør et sykt menneske i enm eller annen rennestein eller t-bane undergang bare noen meter unna.

Allikevel er dette to vidt forskjellige verdener, og maktrhaverne og de folkevalgte er vettksremte for å tre ut av sin egen komfor sone og tenke litt mer utradisjonelt, og ikke minst, mer realistisk. I det lange løp vil mange liv bli spart. Fengslene vil ikke være fulle av syke folk viss eneste forbrytelse var avhengighet til en substans myndighetene ut av ren politiske og ikke vitenskapelige hensyn ikker er godt for deg og meg. Derfor må de forby det fordi det er så farlig, og når du blir fersket får du se med selvsyn hvor farlig disse substansene er. Det er loven og rettsvesenet som gjør drogen farlig. I det minste langt farligere selve bruken, og bruken av planten cannabis er på alngt nær så skadelig som tobakken du få rkjøpt på hjørnet og whiskyflaska som ståpr gjemt lengst i skapet for en spesiell anledning: Jeg føler for å pryle et halvt dusin slosskjemper.

Her er hr. Vidar Kleppes og Demokratenes problemstilling, analyse og løsning på to problemer som kunne ha værtunngått med et snev av logisk og empirisk sanns: Under vil det stå mitt direkte tilsvar til stakkar’en. Ikke det at jeg synes nevneverdig synd på ham, men jeg må riste på hodet hva folk er villige til å vri fra seg kun for å vinne billige poenger og hjernevaskede stemmer.

Selvfølgelig får vi bifall fra en annen brunsvdd liten Eva Braun i Hege Søfteland.

Nok et par eksempler på hvordan de har et forskrudd syn på virkeligheten pg hater frihet og mennesklighet.

“Asylsøkerne som pushet narkotika langs Akerselva i Oslo har reist til Bergen. Nå selger de heroin i Nygårdsparken. Jeg har ingen andre ord for å beskrive personer som selger heroin til vår ungdom, og bringer unge mennesker inn i en langsom død, enn at de er avskum. De er kriminelle utskudd som ikke har noe i vårt land å gjøre, i alle fall ikke utenfor en fengselsmur.

Asylsøkerne ble fjernet fra områdene rundt Akerselva etter en omfattende politiaksjon for kort tid siden. Nå gjør de hverdagen ubehagelig, blant annet for skoleelevene ved Møhlenpris skole som ofte går gjennom parken på vei til skolen.

”Det er litt skummelt. Noen ganger tar jeg omveier fordi det står så mange der,” forteller en av elevene, Torjus Knutsen, til TV2. Foreldreutvalget på Møhlenpris skole er bekymret:
”Det vi ser nå er at man ikke får gå i fred. Foreldre som følger barn i 1. klasse har blitt stoppet og spurt om de vil kjøpe narkotika på vei til skolen,” sier leder for FAU ved Møhlenpris skole, Kristian Osen Fagertun til TV2.no.

De nye narkolangerne i Bergen er asylsøkere som tjener store penger mens de venter på at søknaden blir behandlet. De er tydelig organisert. Nå vil rektor på skolen ha dem vekk, skriver TV2.no.”Vi er bekymret for den utviklingen som har vært. Det er jo den endringen med det mer aggressive salget som vi har merket nå,” sier han.

Politiet i Bergen er klar over problemet, og bekrefter at det er en kraftig økning i salg av tunge stoffer de siste månedene. ”Tidligere fant vi de ved Akerselva. Der har de jo gjort en innsats med vektere, politi og kommunen. Det vi ser nå er at de dukker opp her hos oss for å selge heroin, hasj, kokain. Det er et stort problem for oss her nå,” sier Jørn Solsvik som leder seksjonen for organisert kriminalitet i Bergen. Saken hører hjemme hos ham fordi det ikke er tvil om at stoffselgerne er godt organisert, skriver TV2.no.

”De sier selv, de som vi har tatt, at dette er organisert. At de er en gjeng som er her kun for å selge. Da utnytter de vårt system ved at de får lov å gå fri her ute mens de venter på å bli sendt ut igjen,” forteller politilederen. Han mener asylsøkerne har for lett spillerom ”Søknadene bør bli behandlet fortere. Vi bør få sendt dem fortere av gårde hvis de skal ut. I hvert fall få avgjort søknaden deres,” mener han.

Dersom våre myndigheter hadde et system i sin kriminalpolitikk burde problemet med de kriminelle asylsøkerne vært greit å løse.

Politiet bør foreta en storaksjon. Alle langerne bør arresteres. De bør stilles for en hurtigdomstol, og blir de dømt, skal de sone umiddelbart, uten adgang til permisjoner, og deretter sendes hjem. Aller helst bør de sone i sine hjemland, men det er avhengig av om Norge har avtaler med disse landene, Det faktum at de selger narkotika tar jeg uansett som bevis på at de ikke er personer som er reelle flyktninger, og at de derfor trygt kan returneres.

Ingen asylsøkere ville hatt anledning til å selge narkotika, verken i Nygårdsparken eller langs Akerselva, dersom mitt parti, Demokratene, hadde fått flertall for vårt forslag om lukkede asylmottak fra første dag, slik Jan Simonsen foreslo da han var uavhengig stortingsrepresentant og medlem av Demokratene. Da stemt samtlige andre stortingsrepresentanter imot, inkludert Fremskrittspartiets stortingsrepresentanter.”

Vidar Kleppe

Når man klarer å vri av seg slikt svineri så må man vente at folk som kan mer om emnet enn denne mentalpygmeen gir ham motbør. Det som er så synd, er at Aftenpostens Mod har en gjeng brunsviddee småfasiscter som elsker å trykke på senusrknappen hver gang de får en sannhet eller 17 trøkt i trynet på noen av deres Førere. Og de oppfører seg minst like ille som en hvilken som helst Taliban så lenge de støtter og stemmer på å sende norske ungdommer ut i oppdrag de ikke har noe fpor seg i det hele tatt.

 

Vidar Kleppe! Du er en skam for MITT land, og du bør komme deg ned og ofre din egne dvaske kropp før du skyver andre foran deg i ditt billige forsøk på å kapre stemmer fra andre lokale bygdetullinger.

Dette gjelder i og for seg Jens Stoltenbeg og siv Jensen og Rimi Hagen og Christen Sveaas, dama hans og hele kongefamilen også…

 

 

Kjære vidar.

 Du gir deg enda ikke med “kriminelle innvandrertullet” ditt. Jeg håper du er klar over at allle usannheter, og all tale og skrift du slenger ut i bloggen din vil bli brukt mot deg av meg. Du er så ivrig etter å forfølge og straffe andre at jeg tror nesten du tilhører en eller annen sær kristen sekt som kun finnes i hjembygda di. Du vil ha konsekvenser for innvandrere som begår forbrytelser. Vel, da burde det også få konsekvenser for politikere som farer med direkte løgn for å skaffe seg noen billige stemmer. Av en eller annen grunn fikk du og dine klakkører flere av mine innlegg slettet. Vel, jeg har min egen blogg, og der vil jeg sitere og oversette til engelsk dine klønete uttalelser om å sende “avskummet hjem”… Det er uttalelser som grenser til hatpreken. Det er din rett til å skrive så my sprølyt du bare vil. Menb du må alldeles ikke tro at dette vil gå ubemekret hen. Og i ytteraste konsekvens kan dette bli enden på din politiske karriere. så sant du ikke klarer å vralte opp enda mer oppgulp som får ditt stemmekveg til å svinge seg opp i harnisk. Hva burde være konsekvensen for politikere som sprer løgn og hatpropaganda, og bedriver regelrett korrupsjon? Hva burde være konsekvensen for en politiker som hjemmer seg som en rotte og ikke vil svare for utallelser han har gjort?’

Husker du denne? http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1501517/tittel/send-avskummet-hjem-av-vidar-kleppe/side/1 Har du noen kommentar til denne? Eller vil du ture fram som et hjernedødt lokomivtog uten tanke for hvilke reaksjoner du skaper? Heldigvis tror jeg på ytringsfrihet. Også din ytringsfrihet. Men du og dine kumpaner i aftenpsoten går rundt i den deliriske villfarelsen at ytringsfrihet kun gjelder for dere. Hadde du hatt et snev av ære så hadde du protestert på slettingen av mine tilsvar. Siden ytringsfrihet og menneskerettigheter ikke er dine sterke temaer, må du regne med skikkelig tilsvar. Spesielt når du utviser en slik suveren menneskeforakt som du gjør og oppfører deg som en sutrete fjortis på samme alder som de du kaller avskum. Og jeg skal sørge for at dine uttalelser vil følge deg gjennom hele din karriere. Så, hva burde være konsekvensen for politikere som misbruker sin makt for å oppnå billige poenger hos den mest hjernevaskede delen av befolkningen? Evig offentlig gapestokk og litterær latterliggjøring? Det kan alltids ordnes. Slapp av! Du er ikke det første renspikkede maktmennesket som får gjennomgå når han har tråkket så grundig i salaten som du gjør.

Sier Jens Bjørneboe og Uten en trævl to og Knorenfeldt deg noe? Du vil pent komme i en lang rekke av skitne politikere som får navnet sitt og sitt ry dratt ned i søla. Og i mine øyne fortjener du det. Hvorfor blir aldri politikere straffet når de begår forbrytelser og lyver til sin egen befolkning? Når dere lyver, dør ungen menn. Når vi lyver til dere, blir vi satt i spjeldet. Siden du enda ikke har begått noen forbrtylese enda, så får jeg nøye meg med å latterliggjøre og avkle enhver poltiker som klarer den kraftbragden du gjorde i Aftenposten for ca. et halvt år siden. Du klarte kanskje å lure fremmedhaterne, men så kan jeg ikke mistenke noen av dem for å være blant de skarpeste knivene i skuffen. Jeg vil anbefale deg å lese min blogg og min artikkel som jeg har tilegnet deg og ditt brunsvidde parti som viker nærmest manisk besatt av alle disse ekle utlendingene.

 Som sagt; jeg lover deg at alle lignende offentlige uttalelser vil forfølge deg gjennom hele din karriere på ubestemt tid. I det minste vil dine egne uttalelser hindre deg og slike som deg noen som helst innflytelse over noe organ. Med andre ord: Å bruke betegnelsen avskum om unge mennesker som plutselig ikke har noe holdepunkt i livet blir subjekt for fremmedfiendtlig hatpreken er ikke akkurat noe jeg vil assosiere med hverken humanisme eller kristent. Vel, kristent kanskje. Det har i alle år vært en kristelig folkesprot å sparkje nedover og spyttslikke oppover. Det har også vært en lang tradisjon innen politikken å sause sammen problemstillinger som ikke har noe med hverandre å gjøre. En annen lang tradisjon innen ditt yrke som jeg gjerne sammenligner med prostitisjon å fraskrive seg ansvar og løpe etter den første og den beste syndeukken det ikke vil være så farlig å hetse. Dessuten er det du og dine likesinnedes skyld at disse ungdommene blir henvist til å selge cannabis på gaten. Det er et direkte resultat av en inhuman og totalt ansvarsløs politikk dere har bedrevet siden den nye forbudstiden. Som politiker og maktmenneske utviser du en ganske så virkelighetsfjern holdning. Av og til lurer jeg på om dere noensinne har lest noe om causalitetsprinsippet. Og forbudet i seg selv er mer skadelig enn selve bruken av nesten et hvilket som helst droger. Allikevel kjemper dere med nebb og klør for fortsatt å ha tilgang til å sette unge mennesker i et bur for noe (cannabis) som er mindre dødelig enn paracet. Jeg regner med at du er kristen og tror på et eller annet bibelsk himmelvesen som har skapt alt på himmel og jord. Da har din gud også skapt cannabis, opium, koka blader, salvia divnorum, fleinsopp og en rekke andre planter som gir en psykoaktiv virkning. Når du og dine kristne kolleger forbyr kultivering og bruken av en plante er det samme som å kriminalisere et av Guds skaperverk. Dessuten er ditt forbud ikke bare umoralsk, men også en doirekte inngripen i ethvert menneskes frihet. Deres forbud er intet annet enn en feig ansvarsfraksrivelse og en eller annen perversitet som gir dere en slags sadistisk glede av å påføre andre mennesker skade. Den neste som blir tauet inn for besittelse ligger på dine skuldre.

 Det neste overdosedødsfallet kan vi takke deg og alle falske moralister for. Når skal dere lære at ved forbud, så skjer dette som gir deg adgang til å bruke ordet avskum om mennesker du ikke kjenner eller vet hvem er. Kaskje det er din dyptplyende analytiske evner og grenseløse menneskekunnskap som gir deg den retten å kalle unge mennesker uten noe fast holdepunkt i livet for avskum. Disse er i bunn og grunn like forsvarsløse mot ditt maktapparat som de ungdommene som blir eksponert for disse “farlige” ungdomsgjengene fra land vi en eller annen gang har vært med på å bombe til et eneste stort krater. De er mer ofre for omstendighetene enn ondsinnede. Å avhumanisere dem på den måten er ikke bare umodent, men også ansvarsløst. Vil du ha en løsning på problemet? Legaliser alle droger. Få de tyngst drogene inn på apotekene og legekontorene. Åpne for egne utsalg av diverse plantedroger i spesielt lisensierte utsalssjapper. Opprett coffee shops på egnede steder som ikke er eksponert for barn og ungdom. Bruk av psykoaktive droger har ikke plutselig kommet over oss som en landeplage. Vi har over 5000 års dokumentert bruk av cannabis som både medisin og nytelsesmiddel.

Ikke en eneste har dødd som direkte følge av cannabis. Alle andre påpstander er renspoikket løgn. Bruken vil heller ikke forsvinne fordi en rrenspikket rasist ved navn Harry Anslinger kom med de hårreisende orden i Kogressen i 1937: “Marihuana is mostly used by negroes, jazz musicians and such, and causes white women to seek sexual relations with these groups.” Det er hele startskuddet for ditt forbud. I våre dager bruker dere vikarierende argumenter med vikarierende motiver for fortsatt nulltoleranse og en regelrett destruktiv politikk. Bruken vil heller aldri opphøre uansett hvor mange strenge lover dere trer over hodene på oss. Og dette er lover hverken jeg eller noen andre jeg kjenner har spurt spesifikt om. Forbudet ble iverksatt på falske premisser. Så skyld ikke på asylungdom for deres egnbe fadeser. Se deg lenge i speiellt og spør deg selv med hvilken noen som helst rett (bortsett fra en lovbok og total mangel på forstand) til å nekte meg, en jugoslavia veteran å ta en medisin som ikke gjør meg sløv og tiltaksløs som de aller fleste andre antideprissiva. Den eneste risken jeg tar er at jeg vil besitte en planteurt som noen få fanatiske nykterister og moralister som har slukt all den propagandaen de kunne få de klamme hendene sine på. Vil du ha dopen vekk fra de små søte? Følg mitt råd, og uskyldig ungdom blir ikke ledet ut i fristelse. De fristelsene kommer før eller siden når de som 16-åringer får 18-åringer til å kjøpe øl for dem. Lyst til å gjøre noe med dette avskummet som du så elegant betegnet dem for? Istedenfor å la dem gå for lut og kallt vann, hold dem i aktivitet. Det disse trenger mest av alt er omsorg. Skolegang, tre måltider om dagen, mosjon og en stabil tilværelse. De trenger også noen som kan lytte til dem når de har det vanskelig i sine liv. De trenger ikke å bli prisgitt kyniske dopgjenger og en hatefull brumlebass fra de ytterste høyre som tror han har noe som helst moralsk fortrinn å hamre løs på dem på. Det kvalmest jeg opplever er når dine velvillige klakkører som ser seg for gode å slå under beltestedet, mens de anser med forakt medmenneskelighet, empati og omtanke som noe sosialistisk snilisme, og tror at alt kan fikses med forbrytelse og straff mentalitet. Noen ganger er løsningen meget enkel. Man trenger bare å se sammenhenger. Jeg er ikke bløt på kriminalitet. Jeg er hard mot lover som kun virker mot sin hensikt og er mer destruktiv enn prevantiv. Når dere sender ungdommer for droger i fengsel gjør dere dem bare enda sykere, og de vil komme i kontakt med miljøer som kun vil gjøre dem til fullendte forbrytere.

Les “Den onde hyrde av Jens Bjørneboe” og du vil se med gru hva som skjer med et ungt og skjørt sinn som blir malt gjennom den “ufeilbarlige” kværna som representerer en sjelløs og nådeløs norks rettsstat. Spør deg selv: Hva er det dere vil oppnå med å sperre mennesker inne fordi de foretrekker en rev framfor whisky eller hjemmebrent? Hvis dere er på utkikk etter syndebukker å ta for å omdirigere fokset vekk fra deres egne mislykkede politikk, så gjør dere en ganske så god jobb. Dere skremmer vannet av dagens foreldre og sprøyter ungene fulle av løgnaktig propaganda allerede på ungdomsskolen. Når barna voksr opp og har funnet ut at dere har ført dem bak lyset hele tiden, så vil de færreste vise hverken deg eller noen av dine noe som helst tillit. Den tilliten vil få ytterligere et skikkelig skudd for baugen når de ikke er uskyldsrene og fine, men dampende bengel som gjerne ber deg og alle voksne om åp dra dit pepper’n gror. Da er de med dine og dine kolleger på Tinget Fienden som ditt samfunn må beskytte seg mot. Å kjøre samme løsninger gang etter gang og håpe på forskjellig resultat er intet mindre en sterke tegn på tvangsnevroser. Og de verste tilfellene av paranoia er dessvere de som til enhver tid sitter og skalter ov valter med menneskers hverdah og framtid som om disse kun har verdi når dere kan få skvost ut en stemme av dem. Jeg vil gi min stemme til det partiet som har en fornuftig helspolitikk og vil behandle narkotika problemet som et helseproblem, og ikke et juridisk problem. Kapish? En kommentar vil være velkommen.

MVH

Morten Alme

Advertisements

9 responses to “I klinsj med Vidar Kleppe: En politiker tråkker i salaten igjen, men gjenvinner sin ære ved å score billige poenger hos de mest intolerante…

 1. Angående Aftenpostens moderatorer. Det er riktig at de er raske på sensurknappen. Du kaller dem brunsvidde småfasiscter, lengre fra sannheten er det nærmest umulig å komme. Jeg har motsatt inntrykk på hvilket politisk ståsted disse moderatorene har. Jeg ble alltid sensurert fra aftenposten når jeg skrev faktum. F.eks at niggers har gjennomsnitts iq under 80 (mildt tilbakestående) og hva det innebærer for nasjonens velbefinnende når niggerandelen går over et kritisk stadium.
  At niggers er arvelig disponert for vold og topper enhver liste over kriminalitet, voldtekt og mord hvorenn de oppholder seg i verden.

  • Vet du hvorfor du ble slettet der?

   Fordi dine antagelser er et eneste stor sammmensurium av usannheter og en form for rasisme som gav Hitler og KK adgang til makt og maktmisbruk.
   Svarte genetisk anlagt for vold?

   Javel?

   Så det var negere fra Afrika som slaktet 19 millioner indianere mellom 1492 og 1540 med vold og sykdommer?

   Eller var det hvite “smarte” kristne som gjorde det?

   En annen liten ting om vår kristne kulturarv:

   De første tusen årene av vår tidsregning florerte ignoransen og hatet til kunnskap i kirken.

   Var det et utslag av kristnes genetiske anleg for å ikke like kunnskap?

  • At niggers er arvelig disponert for vold og topper enhver liste over kriminalitet, voldtekt og mord hvorenn de oppholder seg i verden.

   Angående Aftenpostens moderatorer. Det er riktig at de er raske på sensurknappen. Du kaller dem brunsvidde småfasiscter, lengre fra sannheten er det nærmest umulig å komme. Jeg har motsatt inntrykk på hvilket politisk ståsted disse moderatorene har. Jeg ble alltid sensurert fra aftenposten når jeg skrev faktum. F.eks at niggers har gjennomsnitts iq under 80 (mildt tilbakestående) og hva det innebærer for nasjonens velbefinnende når niggerandelen går over et kritisk stadium.
   At niggers er arvelig disponert for vold og topper enhver liste over kriminalitet, voldtekt og mord hvorenn de oppholder seg i verden.
   rogermooreinoctopussy@hotmail.com
   Ole

   Driver du med en sammenfatning av europeisk kristen kolonialisme i verden?
   Me europeisk kultur og misjonering får vi: Folkemord, voldtekter, sykdommer, undertrykking, MØV og en arrogant selvgodhet som kun en skikkelig ekstremist kan legge for dagen.

   Jeg håper du er klar over hvor likt du høres ut som en Goebbels etteraper og en fanatisk islamist?

 2. Har akkurat motsatte oppfatning av hva den europeiske koloniseringen førte med seg. Se på Sør-afrika og Zimbabwe f.eks. Når de hvite ankom ble det MINDRE folkemord, voldtekter og sykdommer. Det ble bygget infrastruktur og nasjonen vokste økonomisk. Mange av de native fikk også utdanning. Når de hvite ga fra seg makten sank Sør-Afrika og Zimbabwe tilbake til barbarien igjen. Økonomien og velferden synker stadig. I Sør-Afrika har kriminaliteten nådd himmelske høyder.
  Niggers kan ikke bygge en sivilisasjon, ikke engang opprettholde en eksisterende.

  Det eneste negative med koloniseringen var at den delvis var basert på økonomi og kristendom. Den skulle vært basert på vårt folks ekspansjon alene. Etter de hvite kom ble det en økning i den native befolkningen, den trenden har dessverre akselerert grunnet u-hjelp.

  • JAN!

   La meg ta hull på dine aegumenter en for en!

   Noe kan du ha rett i, og det skal jeg gi deg.

   Gor det første hadde ingen europeere nede i det sørlige Afrika å gjøre i det hele tatt! Muligens som turister, men ikke sojm kolonister!

   Den europeiske koloniseringen har ikke ført med seg noe annet en nød og elendighet!

   Tror du virkelig at Gandhi begynte sin borgerrettighets kampanje fordi det var så mange snille eutropeere som gav ham en gratisbilolett til sine coctailselskap?

   Folkemord har stort sett vært et europeisk fenomen med kristen undertone. Dessuten har dagens diktatorer fått en europeisk utdannelse sutfra deres kongelige bakgrunn. De har fått en arrogant holding som jeg ser igjen i din retorikk. Den er kvalmende.

   Det er kolonisering pr. definisjon samt rasistisme som har ført til folkemord!

   Samt kristendom og grådighet og åndelig arroganse!
   Vær så snill gutt! Skal du gi meg en tilbakemelding: Gi meg en eneste historisk korrekthet uten å begå historiske ukorrektheter.

 3. Angående ditt første svar: Det er ikke en antagelse at svarte har mindre intelligens, det er et faktum. Ingen seriøse forkere bestrider dette idag. Det bestrides om hvorfor intelligensen er lavere, men selve faktumet bestrides ikke. Les f.eks the Bell Curve.

  Angående arvelig disposisjon for vold og intelligens. Jeg anbefaler boken: Race, evolution and behavoir: A Life History Perspective av J. Philippe Rushton.

  Avkuttet versjon men med det essensielle: http://www.charlesdarwinresearch.org/Race_Evolution_Behavior.pdf

  Da de hvite koloniserte Amerika var det en kamp om å erverve seg land til sitt eget folk. Dette har skjedd i tusenvis av år. Den sterkeste part vant. Jeg har ingen moralske problemer med dette.

  Du skriver: En annen liten ting om vår kristne kulturarv:

  De første tusen årene av vår tidsregning florerte ignoransen og hatet til kunnskap i kirken.

  Var det et utslag av kristnes genetiske anleg for å ikke like kunnskap?

  Er helt enig med at kristendommen satt den hvite rase tilbake i 1000 år. Vi våknet som smått rundt år 13-14-1500.

  At europeere aksepterte kristendommen er tidenes største flause. Den europeiske sjel er ikke fri med kristendommen hengende over seg.

  • Hvor du har fått dette “faktumet” skal jeg like å ha visst!

   En av mine beste venner er Carribber svart !

   Hans intelligens overgår din med mange poeng slik din tankegang har vist seg å være!

   For å si det på den måte lile pilt1 Det er slike som deg jeg bruker som hoggestabber for all den idiotien som rasister og “forskere2 bedriver med.

   Jeg er ikke en vitenskapsmann. Jeg er skribent og eventyrer.

   Og jeg kan mer om denne verden enn det Demokratenes stemmekveg noensinne har intellekutell nysgjerrighet til å finne ut av enn sine fordomer.

   Kristendommen er den religionen i Europa som har lagt grunnlaget for din rasisme.

   Å påstå at inttelligens har noe med pigmentet på din hud å gjøre er intet mindre enn renswte biullshit. Du burde komme deg ut av din boble og se resten av verden, pog du vilo finne ut at mennesker der ute har en helt annen form for intelligens enn dine kriterier.

 4. Hm!
  Merkelig, ser at bohemianwriter1 bruker ord om V. Kleppe og Demokratene som;
  Svineri, innvandrertull, osv. + + +

  Nå har vel heller kritikken fra Kleppe vært rettet mot den Muslimske ideologien og hva det KAN føre med seg! Samt også det faktum at vi har fått en god del høyere kriminalitet som antagelig skyldes mennesker fra bl.a. tidligere øst Europa, men det igjen gjelder ikke alle som kommer derfra, men de som vi hører / leser om gjør jaggu sitt til at folk blir skeptiske til samtlige av denne type “nye” landsmenn.

  Så jeg er liksom brun jeg da? NEI! Og jeg er ei heller pigment rasist.
  Derimot har jeg ingen ting til overs for: Fascisme, Kommunisme, Muslinisme, Nazisme.
  Så da er jeg vel ideologi rasist, det kan jeg leve med.

  Men jeg tror ikke jeg kan leve med tanken på at landet Norge på sikt kan / vil bli en Muslimsk skal vi si; Republikk. Jeg har faktisk barn som vokser opp i et land som har demokrati og som alle demokratier sine feil. Det er demokrati og kunne si det du sier i din blogg og si dine meninger – Kan du det i et utbygd muslimsk land? Kan du opprette en blogg og fortelle styresmaktene der at de er “rasshøl”? Eller vedkommer ikke det “saken” din?
  Skal vel ikke gå lenger enn til valget i Iran. Der brødre i ideologien (får en vel si) protesterte mot valg resultatene.

  Om du mr bohemianwriter 1, en mann av folket? – Hvorfor organiserer ikke du en protestmarsj sammen med disse du forsvarer. Start med å organisere de såkalte liberale Muslimer om du finner noen, eller mange nok til og stille opp i ett protest tog på K. Johan., der du og dine “nye” Muslimske landsmenn protesterer mot terror bombing, mot tvangsekteskap, mot barnekteskap, mot burka. For og nevne noe.

  Men hysj! Nå skal jeg fortelle deg en hemmelighet; Hadde du organisert ett protest tog mot
  V. Kleppe / Demokratene da hadde du sikkert fått fler med deg, nettopp fordi du nå stilte samme krav som muslimer – Ut med demokrati inn med ideologi skjult i religion.

  Si meg mr bohemianwriter 1.
  Hvor ofte ser du Koreanere, Chilenere, Argentinere, Indere, Vietnamesere gå i tog og protestere mot eller forlange noe unikt for deres tro / religion? Eller lettere – Hvor ofte er de fremme i media og klager?

  Vil bare minne deg om at Muslimene var raskt ute på gaten da
  boken De Sataniske vers kom ut i Norge, det tok ca 17 sekunder så var det bortimot 3000 eller flere med stort og smått som oppførte seg som små små barn i en lekestue som ikke får det slik de vil.

  Da spør jeg deg bohemianwriter 1.
  Var disse som protesterte den gangen de liberale Muslimer, eller var det den harde “kjerne”? Kom ikke og si det var en spontan reaksjon. Den var organisert.

  • Dan.
   For det første bruker Kleppe og hans parti vikarierende motiver for sitt fremmedhat.

   Og han bruker ungdom som brekkstang for sitt syn. I hans åpningsinnlegg om avskummet, er det snørrhvalper han går etter. Ikke islam som ideologi. Dessuten hvos han hadde vært så anti fundamentalistisk, så mener jeg han er rimelig inkonsekvent når han forsvarer “kristne verdier” som om kristendommen har vist seg å være en bedre ideologi enn islam.

   Hvis du leser videre i min blog, vil du se hva jeg mener om islam som ideologi. Det er bare synd at de færredte klarer å holde to tanker i hodet samtidig. Multitasking kalles det. Noe flere politikere og folkevalgte tydeligvis har store problemer med.

   Du skjønner, jeg er islam kritiker selv. Menb jeg er også kristendomskritiker. Som eks. troende, burde jeg ha den ballasten til å sable ned både kristendommen, dens godtroende naut på samme måte som jeg ikke uvanlig gjør med islam også. Da jeg skrev for Shaba Rehman for 9 år siden i Daglbadet fikke jeg månedlige trusler. Redaktøren selv fikk også en hel del ubehagelige meldinger uten at det stoppet noen av oss.

   Hva Kleppe gjør feil, er å linke narkotika problemet med invandring. Han nevner ikke islam i det hele tatt. Han bruker en gruppe mennesker som hoggestabbe for sine egne fordommer, uvitenhet og stemmefisking.

   Når hans tilhengere går mann av huse for å sable meg ned, så må jeg ha berørt en sår nerve.

   Jeg liker slike uttalelser som “dophuet vil forsvare sine leverandører”…

   Istedenfor å se et problem tar de meg istedenfor å tenke konstruktivt. Disse nekter å gi slipp på sine egne fordommer, og bruker derfor enda billigere retorikk enn det både Kleppe og det de mener undertegnede gjør.

   Om Demokratenes medlemmer og deres støttespillere mener jeg er dophue for stå for deres egen kappe.

   For det andre vil de ikke se skogen for bare trær.

   Om jeg må gjenta meg selv for at folk skal kunne se sammenhenger her, så gjør jeg det på nytt.

   Asylsøkende ungdom som Kleppe og Simonsen tydeligvis ser på som avskum trenger et alternativ og fanges opp før de blir shanghaiet av lysskye virksomheter.

   Dessuten har den riv ruskende gale politikken som har blitt ført i Norge de siste 45 årene en av årsakene til at slikt skjer.

   Istedenfor å tenke nytt, hauser en del seg opp om hvor “farlig” dop er og skriker etter strengere straffer uten å ha en eneste tanke om at selve politikken som har blitt ført er både umoralsk, frihetshemmende og destruktiv. Det er noen som ikke liker andres frihet.

   Og frihet til å velge er en av demokratiets grunnpilarer. Store deler av denne grunnpilaren ble revet vekk av politiske avgjørelser som har ingenting med hverken vitenskap, fornuft eller medmenneskelighet å gjøre.

   Problemet doplangere på gaten er et direkte resultat av den politikken som har blitt ført.

   Med lovlige utsalg, vil staten få inn skattekroner. “Avskummets” inntektsgrunnlag tas vekk, og man kan i det minste ikke skylde på dop omsetning når folk ikke tør å gå i Nygårdsparken eller Akerselva. Dessuten kom ikke dopen til Nygårdsparken med Kleppes “avskum”. Allikevel våger han å sammenslå dopmisbruk og ulovlige asylsøkere som knapt nok har fjon på haken.

   Det er forstemmende.

   Om han har lyst til å kritisere islam, go ahead! Men å bruke betegnelser som avskum som virkemiddel er som å be om latterliggjøring. Kanskje med unntak av en samlet heiagjeng som endelig får en politiiker som bekrefter deres fordommer både mot mørkhudede og “dophuer”. På hvilken måte har disse skyld i vanlige nordmenns misère?

   Det er maktmenneskene og idiotiske fordommer som har skyld i vanlige folks misère. Samt en dog dose selvforskyldthet. Selvfølgelig. Det er mye lettere å skylde på andre enn å ta ansvar selv. Derfor denne retorikken fra maktmenneskene. Derfor deres hodeløse og uansvarlige politikk og retorikk. Nå er jeg hverken islamist, politiker eller en offentlig figur. Jeg er en mild skribent som reagerer på folks totale misoppfatning av virkeligheten. Dessuten er jeg brennende opptatt av rettferdighet. Noe en del folk her ikke er. Eller så deler de ikke mitt syn på hva rettferdighet er. Så lenge man kan sparke løs på mennesker med Kongsbergknekken og “avskum” som ikke har kanaler eller rettigheter i en fiendtlig verden som aller helst hadde sett at de ikke ble født.

   Har Kleppe lyst til å kritisere islam, så angrip mullhaene på Grønland! Angrip mullhaene i Saudi Arabia, USAs nærmeste allierte! Angrip maktmenneskene! Angrip de som kaller seg “fredens religion” i det ene øyeblikket for så å brøle ut “kill those who insult islam” i det neste mens de forlanger både karikatur tegnere og muslimen (eller apostaten) Rushdie sine hoder på fat.

   Ta en kikk på denne, og bestem dere for om jeg er for eller mot islam.

   Jeg er for frihet! Jeg er for demokrati.! Jeg er sterkt imot et forbud som vi har i dag er rett og slett en skam for både sunn fornuft og demokratiske ideer. som dessuten også skaper mye mer unødvendig lidelse og frihetsberøvelse enn hva legalisering vil skape. Jeg er rimelig sikker på at over 250 000 fasta cannabis røykere foretrekker å kunne få sitt nytelsesmiddel ad legale veier framfor å kjøpe det på gaten illegalt som attpåtil har tvilsom kvalitet, og som automatisk vil kriminalisere både selger og kjøper.
   Jeg er også sterkt imot et teokrati hvor religiøse fanatikere skal få lov til å diktere din og min hverdag. Dete uavhengig av hvilken ørkenreligion man bekjenner seg til.

   Disse folkegruppene du ramser opp her kommer fra samfunn hvor den monoteistiske tankegang aldri har fått tilgang til hjernevask. skjønt Sør amerikansk katolisisme har ført med seg mer en nok av død og elendighet for den befolkningen som allerede okkuperte kontinentet etter at de kristelige conquistadorene fant det for godt å begå blodbad i den kristne himmelgudens og hans hellige milde frelsers navn.

   En siste ting om meg og “mine nye landsmenn”.

   Du skal vite at hver gang jeg er hjemme på berget, bruker jeg halvparten av tiden min til å komme meg vekk herfra. Jeg anser mine “lanndsmenn” for europeere og verdensborgere.

   Mitt forhold til landegrenser og nasjonalitet har blitt mer eller mindre utvisket med årene gjennom mine reiser. Jeg har mer til felles med en iransk dissident som kaller seg perser og zoroasthrianer som gjerne deler en joint og en whiskey enn en gjennomsnittlig norsk borger.

   Den som fremdeles agiterer for fortsatt forbud er også den som foretrekker gatedop og gjenger framfor lovlige utalgssteder. For det er nettopp det resultatet blir med forbud. Den som agiterer for et fortsatt forbud foretrekker tydeligvis flere overdoser og flere fengselsfugler og en mndre human politikk.

   Skjønn det den som kan.

   MVH
   Bohemianwriter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s